Muškarci su super! Naravno da ih volite, ali ima tu i nekih stvari koje vam neće reći baš svi baš odmah. Evo ih 5 istina koje bi svaka mlada dama morala da zna!

Otkriva ih psiholog Roy Baumeister, koji kaže da je važno suočiti se sa istinom.

Muškarci su uvek spremni za seks

U principu jesu. Možda će imati faze kada im je nešto niži libido, zbog stresa i obaveza, ali ipak su skoro uvek raspoloženi. Zato nikako nemojte da se plašite da inicirate seks uz bojazan da će vas odbiti.

Muškarci vole porniće

Možda toga niste svesne ali oni vole porniće. Rado će ih gledati i pored toga što imaju dobar seks sa vama. Ali, to nema nikakve veze sa kvalitetom veze i odnosnom sa vama. Jednostavno oni vole porniće. Tačka.

Muškarci gledaju druge devojke

Da! To što vas on obožava nikako ne znači da ne gleda druge žene. Njima je to u genima i nemojte da se sekirate zbog toga. A ako zajedno budete komentarisali druge devojke, dobićete veliki plus za iskrenost.

Muškarci vole da su u društvu lepih devojaka

Oni vole da budu okruženi lepotica. I pored toga što su u srećnoj vezi sa vama oni će sve uraditi da se okruže lepim devojkama. Oni to ne rade zato što veruju da će im se posrećiti. već jednostavno uživaju u tome.

Seks je muškarcima pokazatelj kvaliteta veze
Ako je muškarcima dobar seks u vezi, znači da je i veza dobra. Tako jednostavno. Ako primetite da se ne trudi previše, to znači da nešto nije ok.