Lepi život

Najluđi seksualni fetiši

Obožavanje zlatnog tuša i drugi

Najluđi seksualni fetiši

Istraživanja objavljena u publikaciji Journal of Sex Research otkriva kako su parafilije, neobični seksualni interesi prilično učestali. Svaka treća osoba imala je priliku da se susretne sa nekom parafilijom u toku svog života, piše magazin Men’s Health.

Parafilije su neobična seksualna ponašanja, obožavanje štikli, mrežastih čarapa, “zlatnog tuša” (potrebe da se urinira po partneru ili da to partner radi), pa do nekih prilično neobičnih i bizarnih, poput želje da osoba bude progutana.

“Ukoliko imate ekstremni seksualni fetiš, definitivno niste sami. Postoje brojne grupe, forumi i zajednice gde možete da pronađete osobe slične vama. Važno je da svom partneru date do znanja koje fetiše imate i da pronađete osobu koja razume vaše želje i potrebe. To ne znači da nešto nije uredu s vama. Većina muškaraca sa neobičnim fetišima vodi uredne živote, imaju ozbiljne poslove, uspešne veze i zdrav socijalni život”, kaže Debra W. Soh sa York University u Torontu koja je učestovala u ovom istraživanju.

Pelene

Vrlo čest fetiš je nošenje pelena (fetiš “odraslih beba”). Radi se o tome da odrasle osobe uživaju u tome da ih umotaju u pelene i da se prema njima odnose kao da su bebe.

“Pretvaranje da su bebe ove muškarce smiruje i čini da se osećaju kao onda kad je život bio mnogo jednostavniji i lakši. To je način na koji mogu da se opuste i prepuste u potpunosti tome da neko drugi brine o njima”, pojašnjava Debra W. Soh.

Zlatni tuš

Pojedine osobe uživaju da uriniraju po partneru ili da to partner radi njima. Oko devet posto muškaraca ima želju za ovom parafilijom, navodi neuronaučnica Debra W. Soh

“Dosta muškaraca koje privlači zlatni tuš mi kaže kako osećaju da ovaj čin povećava intimnost”, pojašnjav W. Soh.

Fetiš hranjenja

Neke osobe uživaju u tome da ih partner hrani, posebno kaloričnom hranom, sve dok se ne prejedu.

“U ovom fetišu važnu ulogu, pored hrane, igraju i elementi dominacije, osoba koja hrani partnera ima potpunu kontrolu nad njim.”

Ženska odeća

Istraživanja pokazuju da dosta heteroseksualnih muškaraca ima skrivenu želju da nose žensku odeću i da to nema nikakve veze sa njihovom seksualnom orijentacijom, niti nužno znači da imaju homoseksualne sklonosti.

Stručnjaci smatraju da to na određeni način simboliše održavanje veze sa događajima iz detinjstva i prvih susreta sa ženskom odećom, majka, sestra.

Vorarefilija

Vorarefilija ili vorofilija, takođe poznata i kao fagofilija je naziv za seksualni fetiš u kome seksualno uzbuđenje izaziva pomisao na proždiranje, bilo sebe ili druge osobe i životinje, odnosno posmatranje celog procesa.

“Niko ne zna koliko je česta ova fantazija, ali imala sam priliku da razgovaram sa nekoliko osoba koje uzbuđuje ova parafilija. Kažu mi da je u pitanju samo fantazija, da ih uzbuđuje pomisao na to da postanu deo drugog živog bića”, govori Debra W. Soh.

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Lepi život

Više uLepi život

Šta muškarci misle o pametnim ženama?

Ne baš dobro

Domino Magazin 21.09.2017

Da li drugi imaju više seksa od vas?

Sigurno o tome razmišljate

Domino Magazin 20.09.2017

Zašto grozni tipovi imaju prelepe devojke

Ovi muškarci su bolji za brak

Domino Magazin 19.09.2017

Ženama seks dosadi brže u vezi

Nego muškarcima, a sad znamo i zašto

Domino Magazin 18.09.2017

Mladi imaju manje seksa

Evo koliko manje i evo zašto je to tako

Domino Magazin 15.09.2017

Loša vest: Ljudi koji imaju sreće su drugačiji

Dobra vest: Možete da promenite vašu sreću

Domino Magazin 14.09.2017

Idealno vreme za brak je…

Otkrivene tačne godine

Domino Magazin 14.09.2017

O čemu muškarci razmišljaju dok su ONE gore

Pričamo o seksu

Domino Magazin 14.09.2017

Šta je prljavije od toaleta?

A stalno stavljamo ruke tu

Domino Magazin 12.09.2017

Da li žene vole niže muškarce

Neočekivano otkriće

Domino Magazin 11.09.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.