Zabava & Igre

Savršene boje na savršenoj crnoj

LG OLED televizori donose savršenstvo slike zahvaljujući svakom pikselu koji sjaji samostalno, baš kao zvezde na nebeskom svodu

Savršene boje na savršenoj crnoj

Posmatranje Mlečnog puta i pronalaženje tajni koje su skrivene među zvezdama je oduvek privlačilo i podstrekivalo ljudsku maštu. Tamni noćni svod, kao i zvezde koje ga krase, stručno su posmatrali naučnici i astrolozi, ali i laici poput zaljubljenih parova, koji su jednostavno uživali u prizoru, odmarajući oči i prepuštajući se sanjarenju. Međutim, da li ste se ikada zapitali kako bi nebo izgledalo da na Zemlji nema veštačkog svetla? Nismo ni svesni da gradsko osvetljenje remeti naš pogled ka nebu, proizvodeći fenomen „svetlosnog zagađenja“ koji nam otežava da vidimo najveći deo nebeskih tela.

Možda nismo u prilici da sagledamo čari noćnog neba u punom sjaju, ali su nam razvoj i usavršavanje tehnologije doneli noćno zvezdano nebo u naš dom, zahvaljujući novoj OLED tehnologiji. Čudesan ekran zakrivljenih kontura čini ga idealno oblikovanim za širinu vidnog polja čoveka, emitujući vrhunsku sliku, bez obzira na ugao gledanja. Najnovija tehnološka inovacija unosi magiju u svet televizora, pružajući više od milijardu mogućih kombinacija boja, zahvaljujući kojoj nijedan detalj ne može promaći ljudskom oku. Ova tehnologija bazira se na samosvetlećim pikselima koji se nezavisno aktiviraju i pale kako bi prikazali najbogatije detalje i prikazali fantastičan kvalitet slike, a ima ih skoro 8,3 miliona, baš poput sjajnih zvezda na Mlečnom putu.

Ovi fantastični uređaji nude i mogućnost regulisanja jačine osvetljenja, pa spektar svih boja koje postoje u našem okruženju ima neverovatnu dubinu, pružajući fenomenalan osećaj pri gledanju, neuporediv sa bilo kojim LED osvetljenim LCD ili plazma televizorom. Veliki broj kompanija za proizvodnju televizora odavno su otkrile značaj savršeno crne pozadine, jer na njoj sve druge boje još više ožive. Zato osim oštrog, neograničenog kontrasta, OLED televizori pružaju i savršenu crnu boju, naglašavajući najsloženije detalje koji se ranije nisu mogli doživeti, kao što su, na primer, tamni objekti u senci, dok je noć. Džon Meklejn spasava svet od terorista? Real Madrid i Barselona se ponovo sastaju pred prepunim tribinama Camp Nou? Zahvaljujući visoko razvijenoj tehnologiji odziva koju poseduje OLED, od sada će svaki detalj vašeg omiljenog filma ili željno iščekivanog derbija biti kristalno jasan, bez zamućenosti, sa jasnim prikazom boja svakog pokreta.

Model: LG OLED G6

Kompanija LG Electronics, kao lider na tržištu proizvodnje i prodaje televizora, uspešno je razvila i primenila OLED tehnologiju pri izradi ekrana na jedinstvenim modelima svojih uređaja. Najnoviji LG OLED modeli, G6, B6, E6 i C6, koji će se uskoro naći i na domaćem tržištu, uneti kristalno čistu i realnu sliku, kao i duboke crne nijanse noćnog nebeskog svoda, pravo u vaš dom. Ovi graciozni uređaji prednjače i svojim Art slim dizajnom, pa kombinujući funkcionalnost i modu, pružaju praktičnost i eleganciju. Neverovatno tanki televizori, LG OLED modeli poseduju i jednostavnu i pametnu webOS 2.0 platformu, koja omogućava lako pristupanje sadržaju i uživanje ​​u omiljenoj zabavi, pa nema sumnje da, kada su u pitanju visoki kvalitet, najbolja tehnologija i neprevaziđeni dizajn, onda ove uređaje zaista krasi status prvoklasnih!

Model: LG OLED B6

Model: LG OLED C6

Model: LG OLED E6

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Zabava & Igre

Više uZabava & Igre

Otvorena prva Lego prodavnica u Srbiji

Omiljeni svetski proizvođač igračaka u centru Beograda

Domino Magazin 14.09.2017

Igra koju morate da pogledate

Da li će to moći da se vozi i Yugo?

Domino Magazin 13.09.2017

Igra Walking Dead: Our World

Borba sa zombijima u Pokemon Go stilu

Domino Magazin 05.09.2017

Technics ima novi gramofon

Samo za audiofile i DJeve

Domino Magazin 04.09.2017

Igračka za sve koji su odrasli devedesetih

Ima 300 igrica

Domino Magazin 31.08.2017

Lego prodavnica u Beogradu

Rajićeva Shopping Centar: Otvaranje 14. septembra

Domino Magazin 29.08.2017

Koliki televizor vam treba?

Postoji formula koja to otkriva

Domino Magazin 24.08.2017

Fidget spinner su mnogo stariji

Sve je već izmišljeno i to odavno

Domino Magazin 03.08.2017

iPod odlazi u istoriju

Zbogom iPod nano i shuffle

Domino Magazin 31.07.2017

Sony predstavio beli PS4

Već prima narudžbine

Domino Magazin 13.07.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.