IT

Veritas i Microsoft su na prvu godišnjicu Veritasove samostalnosti osnovali globalno strateško partnerstvo

Za upravljanje podacima u oblaku

Veritas i Microsoft su na prvu godišnjicu Veritasove samostalnosti osnovali globalno strateško partnerstvo

Veritas Technologies, lider u upravljanju informacijama i Microsoft su danas objavili osnivanje višegodišnjeg globalnog strateškog partnerstva sa ciljem da se organizacijama pomogne da koriste Microsoft Azure platformu, da se optimizuju za hibridna cloud okruženja i omogući da Veritasov Enterprise Vault.cloud servis izvršavaju na Azure platformi.

Ovo partnerstvo je nadogradnja dugoročnog odnosa koji su izgradili Veritas i Microsoft i obuhvata zajednički rad obe strane da se omoguće i združenim snagama prodaju hibridna cloud rešenja za skladištenje namenjena korisnicima obeju kompanija, a kako bi se obezbedio sveobuhvatan,  jednostavan i cenovno efektivan pristup upravljanju podacima u “oblaku”. Takva hibridna cloud rešenja za skladištenje će omogućiti da korisnici iskoriste prednosti “oblaka” kako bi smanjili svoje troškove skladištenja, a istovremeno povećali poslovnu agilnost, kao i da bi izvukli veću vrednost iz raspoloživih podataka, jednom uskladištenih u “oblaku”, preko kompletne palete Azure cloud servisa, uključujući naprednu analitiku i mašinsko učenje.

“Velike kompanije sve se više oslanjaju na računarstvo u “oblaku” da bi napredovale u digitalnoj transformaciji,” rekao je Majk Palmer, izvršni potpredsednik i direktor za proizvode u kompaniji Veritas. “Dok Veritas označava svoj prvu godišnjicu nezavisnosti, današnja objava označava prekretnicu ka ubrzanju cloud inicijativa za naše uzajamne mušterije, i otpočinje još efikasnijim načinima za premeštanje podataka na Azure infrastrukturu.”

“Klijenti kompanija Microsoft i Veritas su uživali u pogodnostima veoma komplementarnih tehnologija, fokusirnim na rešavanje IT izazova u data centru,” rekao je Džejson Zender, korporativni potpredsednik Microsoft Azure tima. “Danas, naše ojačano partnerstvo omogućava dublju integraciju, omogućavajući klijentima da lakše iskoriste prednosti fleksibilinosti i pouzdanosti na entreprajz nivou koje im Azure stavlja na raspolaganje.”

Nova rešenja usaglašena sa putovanjem klijenata ka hibridnom oblaku

U sklopu partnerstva, Veritas NetBackup 8.0 koji predstavlja perjanicu ponude rešenja za zaštitu podataka velikih kompanija, sada podržava skladišta uvezana sa Azure infrastrukturom u oblaku, poboljšavajući upravljanje životnim ciklusom podataka, optimizujući preseljenje podataka na Azure cloud skladište. Ovo obezbeđuje velikim organizacijama da snize troškove i povećaju operativne prednosti Azure platforme, dok istovremeno smanjuju potrebu za instalacijom dodatnog skladišta. Za mala i srednja preduzeća, Veritas Backup Exec 16 sada nudi podršku glatkog premeštanja bekapa podataka na Azure skladišta, skraćujući vreme i povezane troškove i doprinoseći štednji resursa.

Veritas takođe koristi snagu Azure platforme da podigne efikasnost svojih radnih procesa. Veritas je odabrao Azure za infrastrukturu na kojoj se u bek-endu pokreće njegov Enterprise Vault.cloud servis. Enterprise Vault.cloud omogućava vam da zadržavate informacije na osnovu definisanih politika da bi se olakšao proces eDiscovery-a, a takođe pomaže da Office 365 pretplatnici brzo pronađu arhivirane informacije onda kad su potrebne. Enterprise Vault.cloud će nastaviti da isporučuje unapređenu produktivnosti i funkcionalnosti za obezbeđivanje saobraznosti. Veritas je priznat kao lider na polju arhiviranja u lokalu i “oblaku”,  a njegova rešenja koja uključuju Enterprise Vault.cloud, već 13 godina u nizu, obezbeđuju mu poziciju u Garterovom magičnom kvadrantu za rešenja za arhiviranje informacija namenjena velikim korporacijama.

Za više informacije posetite link u nastavku: www.veritas.com/microsoft

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
IT

Više uIT

Koristite Pirate Bay?

Imamo loše vesti

Domino Magazin 19.09.2017

Youtube uveo odličnu opciju

Može da vam koristi

Domino Magazin 19.09.2017

BenQ VZ2470H monitor

Elegancija je uvek u modi!

Domino Magazin 17.09.2017

BenQ ZOWIE XL2411

Samo za gejmere i ljubitelje multimedije…

Domino Magazin 16.09.2017

Koji je to peti element modernog poslovanja?

Computer Engineering i ove godine organizuje, sada već tradicionalnu, 14. po redu IT konferenciju

Domino Magazin 14.09.2017

Roboti sada prepoznaju i maskirane ljude

Ne, nije dobro...

Domino Magazin 11.09.2017

Teže ćete skidati stvari sa YouTube

Ukidaju se downloaderi

Domino Magazin 07.09.2017

Kako komunicirati sa programerima

Ako ste žensko teško...

Domino Magazin 04.09.2017

Sjajna vest za sve vlasnike Apple proizvoda u Srbiji

Lakša registracija

Domino Magazin 03.09.2017

Holistički pristup u zaštiti enterprise okruženja

I velike i male kompanije jednako su podložne hakerskim napadima

Domino Magazin 31.08.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.