Auto

Alfa Romeo Giulietta u Srbiji

Elegantna lepotica pod svetlima reflektora predstavljena u Ambasadi Italije

Alfa Romeo Giulietta u Srbiji

Dugo očekivani model Alfa Romeo Giulietta konačno je stigao u Srbiju. Lansiranje sofisticirano dizajnirane Giuliette okupilo je u Ambasadi Italije više od 500 zvanica, među kojima su bili predstavnici Vlade Srbije, diplomatskog kora, kompanije „Fiat automobili Srbija“, najuticajnijih kompanija u Srbiji, veliki broj poznatih ličnosti i predstavnika medija.

Gostima u Ambasadi obratili su se ambasador Italije u Srbiji Armando Varikjo, generalni direktor kompanije „Fiat automobili Srbija“ Đovani de Filipis i dizajner Alfa Romeo Giuliette Alesandro Makolini .

Ambasador Italije u Srbiji Armando Varikjo izrazio je veliko zadovoljstvo učešćem Ambasade u promociji ovog sofisticiranog modela. Kompaniju Fiat, koja je svoje poslovanje usmerila ka Srbiji i ostvarila izuzetne rezultate, vidi kao dobar primer investicije italijanske kompanije, koja je obezbedila nova radna mesta.

Generalni direktor kompanije „Fiat automobili Srbija“  Đovani de Filipis naglasio je da je Giulietta tradicionalno ime za Alfa Romeo. „Večeras predstavljamo automobil koji koji u sebi nosi strast, stil i lepotu. Giulietta pokazuje strast koju nosimo u sebi i način na koji mi doživljavamo stvaranje jednog automobila“, kaže Đovani de Filipis.

Dizajner Alesandro Makolini u zanimljivoj prezentaciji objasnio je kako je nastala Giulietta. „Pred nama je bio veliki izazov da napravimo Giuliettu, da spojimo nežnost jedne romantične italijanke, Giuliette, i snagu koju ovaj automobil ima. Naša najveća satisfakcija je kada vidite da je Giulietta na ulicama i da smo uspeli da uklopimo nežne i suptilne linije sa moćnim i agresivnim performansama“, rekao je Alesandro Makolini.

Giulietta je oličenje italijanskog stila i elegancije. Sofisticirana lepotica pruža sigurnu i udobnu vožnju, i lako se prilagođava svim putevima. Samo nekoliko dana nakon premijernog pojavljivanja Giuliette, u subotu 25. septembra, zvanicama Ambasade pružiće se eksluzivna prilika da prvi provozaju novu italijansku lepoticu, koja će biti izložena u Fiat Centru u Bulevaru Despota Stefana broj 12.

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Auto

Više uAuto

Bugatti Chiron oborio novi rekord

Od 0 do 400 km/h za svega 32,6 sekundi.

Domino Magazin 15.09.2017

Au kakav BMW

Novi kupe M8 GTE

Domino Magazin 14.09.2017

Ovo je novi BMW džip?

Najveći do sada

Domino Magazin 12.09.2017

Napravljene gume koje se same popravljaju

Nema više bušenja i pucanja

Domino Magazin 12.09.2017

Prva slika novog BMW SUV-a

Najveći do sada

Domino Magazin 08.09.2017

Prvi leteći taksi

Za sat vremena 300 kilometara

Domino Magazin 07.09.2017

Mini na baterije

To ste čekali

Domino Magazin 05.09.2017

Najmanji bicikl na sklapanje

I najlakši

Domino Magazin 01.09.2017

Volkswagen vraća minibus

Hipici mogu da budu srećni

Domino Magazin 22.08.2017

Ovo su najpametnija kolica do sada

Prate vas gde god da idete

Domino Magazin 15.08.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.