Reebok i FACE Stockholm, renomirana švedska kozmetička kuća, nastavljaju ekskluzivnu saradnju kroz modernu eksploziju boja, a inspiracija nove kolekcije ogleda se u jedinstvu kultnih Reebok Classic Leather patika i ove senzualne „beauty“ kozmetike.

Kolekcija Reebok Classic FACE Stokholm izbor je poznatih dama iz sveta mode koje se ne plaše smele palete boja, a imaju zabavan,  moderan i jedinstven stil.

Za najnoviji izgled legendarnih Classic Leather patika ovog proleća zaslužna je modna blogerka i svetska ikona stila Jules Sarinana. Američku blogerku i stilistkinju meksičkog porekla, devojku čiji blog “Sincerely Jules” spada u 5 najpopularnijih na svetu, prosto je nemoguće ne voleti kada tako savršeno kombinuje “pencil“ suknju sa patikama i vintage torbom.  Zahvaljujući njenom nemirnom duhu i samopouzdanju kojim zrači, novi modeli Reebok Classic patika Black Ash, Dessert Stone, Lilic Ice i Opal White lako se kombinuju i dozvoljavaju brojne mogućnosti stilizovanja. Njena životna energija, nemir i kreativan osećaj za stil čine je idealnom stilistkinjom nove fit generacije.

I Reebok Classic i FACE Stokholm nastali su 80-ih godina, a decenijama kasnije, ova dva brenda svojom strašću kontinuirano pružaju podršku i ohrabruju žene da budu svoje i posebne, kao što je svaka nova Reebok Classic FACE Stokholm kolekcija.