Dizajn

Otvara se Playgraund

Centar za inovacije koji jača digitalno društvo

Otvara se Playgraund

Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije ICT Hub će 7. juna svečano otvoriti svoja vrata na novoj adresi u ulici Kralja Milana 10, u Beogradu. Novi prostor ali i koncept rada, pod nazivom Playground će pod jednim krovom okupljati talentovane i kreativne pojedince najrazličitijih znanja i ekspertiza iz sfere IT-ja, tehnološke preduzetnike, startapove, kao i korporacije okrenute inovacijama. Svojim programom rada edukovaće najmlađe, pružaće podršku srednjoškolcima, studentima, početnicima u IT-ju, ali i ohrabriti žene na značajniji ulazak u svet informacionih tehnologija i tehnološkog preduzetništva.

Osluškujući potrebe dosadašnjih stanara, tim ICT Hub-a pokreće Playground kao rešenje za još udobnije, razigranije i inspirativnije radno okruženje. Centar je namenjen za više od 80-oro korisnika, koji će u njemu zajedno raditi i razvijati svoje inovativne ideje i rešenja, i prostire se na preko 650m2.

„Sa ponosom možemo da kažemo da Playground govori o tome koliko smo zajedno sa našim stanarima porasli. Nastavljamo sa ulaganjem u savremene tehnologije i verujemo da naša ideja osnažuje startap i IT zajednicu naše zemlje“ – rekao je Kosta Andrić, izvršni direktor ICT Hub.

Playground je osmišljen kao mesto u kom će stanari od samog početka otvaranjazajedno stvarati, jedni od drugih učiti, razmenjivati ideje i iskustva, a startap i IT zajednica Beograda i Srbije pronaći potrebnu podršku za unapređenje domaćeg digitalnog društva. Misija centra je da pruži podršku razvoju inovacija pojedinaca, malih i velikih kompanija, kao i svih onih koji teže da na kvalitetniji način menjaju društvo u kom živimo, promovišući vrednosti kao što su kreativnost, inovativnost, agilnost i timski rad.

Pored velikog broja internih i eksternih događaja usmerenih na umrežavanje stanara i osnaživanje startap zajednice, očekuje se i bogatiji programski sadržaj i edukativne aktivnosti već od samog otvaranja tokom juna, namenjene onima koji žele da saznaju više o najnovijim dostignućima iz sveta tehnologije i tehnološkog preduzetništva, steknu nova znanja i veštine, iz prve ruke čuju priče o (ne)uspehu, povežu se sa startap i IT zajednicom i osete njen duh. Tim ICT Hub-a biće tu da kao i do sada pruža punu podršku i daje smernice na putu razvoja njihovih ideja.

Više informacija i prijave možete pronaći u linku.

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Dizajn

Više uDizajn

Jedinstven doživljaj vode u modernom domu

Nove kolekcije brendova AXOR i hansgrohe

Domino Magazin 14.09.2017

IKEA napravila bioreaktor

Sigurno vas sad zanima šta je to?

Domino Magazin 12.09.2017

Novo svemirsko odelo

Kompanije SpaceX

Domino Magazin 11.09.2017

Novi hit za uređenje kuća

Nekada kič danas poželjni detalj

Domino Magazin 04.09.2017

Baš fin stančić

Kuća fotografa

Domino Magazin 30.08.2017

Tajni studio ispod mosta u Valensiji

Niko ne zna šta se krije ispod

Domino Magazin 22.08.2017

Kanta koja pravi kompost

Bez neprijatnih mirisa

Domino Magazin 28.07.2017

Toranj koji jede štetne gasove

Prave ga u Holandiji

Domino Magazin 25.07.2017

Luksuzni brendovi u malkio drugačijoj varijanti

Super kombinacija

Domino Magazin 10.07.2017

Polica za oni koji stvarno vole knjige

A uz to će izgledati sjajno čak i za vaše hipsterske prijatejle

Domino Magazin 06.07.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.