Dizajn

Otvara se Playgraund

Centar za inovacije koji jača digitalno društvo

Otvara se Playgraund

Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije ICT Hub će 7. juna svečano otvoriti svoja vrata na novoj adresi u ulici Kralja Milana 10, u Beogradu. Novi prostor ali i koncept rada, pod nazivom Playground će pod jednim krovom okupljati talentovane i kreativne pojedince najrazličitijih znanja i ekspertiza iz sfere IT-ja, tehnološke preduzetnike, startapove, kao i korporacije okrenute inovacijama. Svojim programom rada edukovaće najmlađe, pružaće podršku srednjoškolcima, studentima, početnicima u IT-ju, ali i ohrabriti žene na značajniji ulazak u svet informacionih tehnologija i tehnološkog preduzetništva.

Osluškujući potrebe dosadašnjih stanara, tim ICT Hub-a pokreće Playground kao rešenje za još udobnije, razigranije i inspirativnije radno okruženje. Centar je namenjen za više od 80-oro korisnika, koji će u njemu zajedno raditi i razvijati svoje inovativne ideje i rešenja, i prostire se na preko 650m2.

„Sa ponosom možemo da kažemo da Playground govori o tome koliko smo zajedno sa našim stanarima porasli. Nastavljamo sa ulaganjem u savremene tehnologije i verujemo da naša ideja osnažuje startap i IT zajednicu naše zemlje“ – rekao je Kosta Andrić, izvršni direktor ICT Hub.

Playground je osmišljen kao mesto u kom će stanari od samog početka otvaranjazajedno stvarati, jedni od drugih učiti, razmenjivati ideje i iskustva, a startap i IT zajednica Beograda i Srbije pronaći potrebnu podršku za unapređenje domaćeg digitalnog društva. Misija centra je da pruži podršku razvoju inovacija pojedinaca, malih i velikih kompanija, kao i svih onih koji teže da na kvalitetniji način menjaju društvo u kom živimo, promovišući vrednosti kao što su kreativnost, inovativnost, agilnost i timski rad.

Pored velikog broja internih i eksternih događaja usmerenih na umrežavanje stanara i osnaživanje startap zajednice, očekuje se i bogatiji programski sadržaj i edukativne aktivnosti već od samog otvaranja tokom juna, namenjene onima koji žele da saznaju više o najnovijim dostignućima iz sveta tehnologije i tehnološkog preduzetništva, steknu nova znanja i veštine, iz prve ruke čuju priče o (ne)uspehu, povežu se sa startap i IT zajednicom i osete njen duh. Tim ICT Hub-a biće tu da kao i do sada pruža punu podršku i daje smernice na putu razvoja njihovih ideja.

Više informacija i prijave možete pronaći u linku.

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 
Dizajn

Više uDizajn

Luksuzni brendovi u malkio drugačijoj varijanti

Super kombinacija

Domino Magazin 10.07.2017

Polica za oni koji stvarno vole knjige

A uz to će izgledati sjajno čak i za vaše hipsterske prijatejle

Domino Magazin 06.07.2017

IKEA i Apple pomažu da isprobate nameštaj

U virtuelnoj realnosti naravno

Domino Magazin 20.06.2017

Moderni vinski bar u Boki Kotorskoj

Zeleniš, vintage i moderni elementi u skladu

Domino Magazin 14.06.2017

Ovaj tip vidi lica u svemu

I onda sve to crta

Domino Magazin 13.06.2017

IKEA razvija svemirski program

Kako bi vam pomogli da spakujete sve vaše stvari

Domino Magazin 08.06.2017

Hustler ponovo šokira

I to ne samo golotinjom

Domino Magazin 08.06.2017

Gde se odmara Sofia Coppola

Zaslužila je

Domino Magazin 05.06.2017

Novi Hyatt u Bangkoku je vrlo zanimljivo mesto

Odmor i to kakav

Domino Magazin 01.06.2017

Amazon Go automatske prodavnice

Stižu i u Evropu

Domino Magazin 24.05.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.