Kolekcija Pal Zileri za sezonu proleće/leto 2010. inspirisana je egzotičnim putovanjima Marka Pola u kontekstu dinamičnog stila života savremenog sofisticiranog muškarca slobodnog duha i vizija.
 
Spektar boja koji odlikuje ovosezonsku statusnu kolekciju Pal Zileri sadrži svetlo sivu sa kombinacijom svetlo plave, kobalt plavu prosvetljenu crvenim tonovima i zemljane boje prirode – uz nijanse oker i drap.  Prepoznatljivu sportsku eleganciju kolekcije Lab koloritno definišu srebrno crna, tamno plava u kombinaciji sa bojom čokolade, kao i svetla bež boja u kombinaciji sa svetlo plavom. Izuzetan izbor najkvalitetnijih materijala prisutan i u kolekciji Pal Zileri – proleće/leto 2010, predstavlja kombinacije vune, lana i mohera.  Lakoća, sjaj, ublažene melirane boje karakterišu mešavine tih materijala u novim vrstama – ekskluzivno proizvedenim za Pal Zileri. Tanke pruge zamenjene su širim i svetlijim sezonskim nijansama. Linije uz telo i dalje predstavljaju osnovnu karakteristiku kolekcije Pal Zileri.
 
Odela i sakoi sa dva dugmeta,  takođe imaju primat u odnosu na ranije kolekcije sa tri dugmeta, dok je rever produžen i uži nego pre. Konstrukcija naramenica je mekša. Kontrasti postignuti suprotnim bojama osnove i unutrašnjosti, alkantara dodaci na reverima i laktovima sakoa,  kao i dugmad u boji, pojačavaju efekat savremenog i mladalačkog izgleda. Potpunu novinu predstavljaju ‘’2 4 U’’ (Two For You)  sakoi sa dva lica,  koji pružaju mogućnost izbora nošenja u različitim prilikama.
 
Zastupnik firme Pal Zileri za Srbiju i Crnu Goru je kompanija Filinvest koja već trinaest godina sarađuje sa ovom renomiranom kućom italijanske muške mode. Od 1996. godine Filinvest organizuje prezentaciju modela Pal Zileri u Beogradu, dva puta godišnje kao u svim svetskim metropolama. Modele Pal Zileri sa kompletnim pratećim asortimanom možete naći u prodavnicama u Makedonskoj ulici br.19 u Beogradu, Outletu Pal Zileri, Tržnom centru Milenum, Knez Mihajlova br. 21a.

1 KOMENTAR

Comments are closed.