Deichmann je nedavno stigao u Srbiju. To u prevodu znači da sada svako može da kupi odlične ali i povoljne cipele i kod nas.

Sada vam predstavljamo deo kataloga za proleće, leto 2012. kolekcija koje stižu i u domaće prodavnice, sa cenama u dinarima.

 

Nemačka kompanija Deichmann pored toga što ima svoje brendove prodaje cipele i patike poznatih kuća. Vidite slike ispod a onda skoknite do prodavnice, recimo u Tržnom centru Ušće i spremite se za još jednu veselu sezonu.


A posle toga možete da bacite pogled i na ovu zabavnu reklamu za Deichmann.

1 KOMENTAR

  1. Zasto nebi bilo i u Valjevu gde nema mogucnosti kupovine ovako kvalitetnih proizvoda po pristupacnim cenama. Mislim da bih ovakva trgovina u ovom gradu napravila izuzetnu prodaju i bila No 1 kada je u pitanju ovakav asortiman po ovako povoljnim cenama. Radila sam samostalno u trgovini, imala privatnu radnju 90-godina, počela sa konfekcijom ali kada sam obacila obuću koju sam u to vreme uspela da nabavim iz Italije, imala sam izuzetnu prodaju.
    Iz tog razloga mislim da bi ovakav kvalitet imao veliki broj kupaca a da ne mora da ide 100 km da bih obogatio svoj cipelarnik ovakvim kvalitetom.
    Unapred se zahvaljujem ako sam na neki način podstakla razmišljanje o ovakvoj trgovini!

Comments are closed.