FunFunFun

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Moje tri kao Alisa u zemlji pornića, ko se skinuo do kraja ove nedelje, Seka piše blog ko velika a Seve ga liže u novoj reklami…

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Propast na Evroviziji

Vaše crne slutnje su se obistinile! Srbija nije prošla u finale Evrovozije! Moje 3 su još i skupile vrlo zanimljive komentare, od toga da su obučene kao lizalice, ili da nastup izgleda kao "Alise u Zemlji pornića". Neki su mislili da izgledaju kao seksualne radnice iz istočne Evrope pa do toga da im je pesma jednostavno s*anje! Inače poslednji put Srbija nije ušla u finale 2009. godine, kada nas je predstavljao Marko Kon pesmom Cipela.

 

Ali ne sekirajte se uvek možemo da pošaljemo Željka Joksimovića i garantovano osvajamo treće mesto!

Koje tri?

A koliko su Moje tri uspele da privuku pažnju javnosti govori da ni Novak Đoković nije baš siguran ko su one.

"Nisam stigao da vidim ko predstavlja Srbiju na ovogodišnjem „Evrosongu“ u Švedskoj, al’ mi je moj prijatelj i kum Miljan rekao da je reč o tri devojke. Kaže da su super i da sjajno pevaju" , kaže Novak. Ali ne baš toliko super i sjajno!


Seka se raspisala

Seka Aleksić nastavila je sa pisanjem bloga i sada se dotakla teme rijaliti programa.

"Vreme se zaista menja. Više nisu smešne dobre komedije, koje nam izmame smeh do suza, u stvari i ne snimaju se… Došlo je to da se narod zabavlja ismevajući druge, koji su u raznim rijaliti programima, gde zaista i jeste poenta izvući iz njih ono najgore. Zašto? Pa zbog gledanosti! Koga će zanimati da gleda site i zadovoljne ljude, koji se međusobno vole i tako sede i ćaskaju, na žalost – nikome. Da se razumemo, ne prozivam nikoga, ja prva smatram da svako ima pravo na izbor, da učestvuje u tom rijalitiju, jer svako ima svoj razlog – promovisanje, egzibicinozam, zaradu… Svako ima svoj razlog i to poštujem, ali mnogi stvore drugačiju sliku o sebi, zabavljajući gledaoce, a mučeći samog sebe", piše Seka.

Pa i nije loše? Biće knjiga na sledećem Sajmu knjiga vidimo već!

Soraja snima album

Producentska kuća Emotion navodno će uložiti čak 100.000 u Soraju Vučelić i njenu pevačku karijeru, piše Kurir.

Navodno planiraju da od nje naprave srpsku Severinu! Soraja je potvrdila da je dobila ponudu da uđe u studio, ali je izjavila da ne bi ništa komentarisala do potpisivanja ugovora. "Istina je da sam dobila ponudu. Ne bih volela da pričam o tome dok ne potpišem ugovor."

Kapiramo da ste samo to čekali u životu! I mi isto…

Seve ga liže

A kada smo kod Seve evo i kao ga liže. Sladoled naravno! Severina Vučković postala je zaštitno lice Frikomovog sladoleda Maximo.

Pogledajte kako to radi:

Gwynet je odlepila

Gwyneth Paltrow je malo odlepila pod stare dane. Prvo je pre nekoliko dana rekla da bračne svađe rešava tako što dobro popuši svom suprugu a sada priča o svojoj vagini.

Ona je otkrila da sa koleginicom Cameron Diaz ide na depilaciju.

"Da nema Cameron, moje međunožje bilo bi kao kod pračoveka. Pre nego što sam počela da slušam savete Cameron, imala sam hipi žbunje, a sad dole izgledam više-manje kao osmogodišnja devojčica", ispričala je Cameron.

Aha, pa dobro! Hvala joj što nam je rekla!

Miletova ćera

Mile Kitić može da bude ponosan na ćerku Elenu. Petnaestogodišnja Elena ima zavidne glasovne mogućnosti a na YouTubeu se pojavio video klip na kome peva pesmu Whitney Houston I have nothing. A i liči na ćaleta malo na ovoj slici zar ne?


To je Milan Stanković

Milan Stanković izgleda pati zbog raskida sa Radom Manojlović. Ili je samo ostario i propao od napornog života. Ekipa emisije Paparaco lov snimila je Milana i nećete verovati kako izgleda.


 

Karleuša oplela po Mrki

Jelena Karleuša je stvarno bez dlake na jeziku. Sada je komentarisala političko estradnu vezu Ane Bekute i Milutina Mrkonjića! "Ali kad vidim na TV-u Anu Bekutu i Mrkonjića… Meni se spusti. Da. To. Ne znam za vas, ali uhvatim sebe kako u izmaglici bolesne perverzije zamišljam njihov seks… i Mrkonjića golog. Joj! I još pegavog… I dig’o mu se…", piše JK.

Jao nismo to hteli da pročitamo a ni da zamišljamo! UF! Izvinite zbog ove male neprijatnosti!

Čaplinova unuka

Unuka čuvenog Čarlija Čaplina tumači ulogu u seriji Igra prestola. Ona Čaplin se u poslednjoj epizodi skinula do kraja! Uživajte u njenoj lepoj guzi za kraj, a slike su vam ispod:

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 

Više uFunFunFun

Medicinske sestre suspendovane

Nisu mogle da se nagledaju mrtvog čoveka i njegovog...

Domino Magazin 19.09.2017

Tricikl koji ubrzava do 100 za pola sekunde

I radi na VODU

Domino Magazin 19.09.2017

Tri idiota, motor i vrteška

Ovo nije moglo da se dobro završi

Domino Magazin 18.09.2017

Tip i mačka love pacova (nije dobro prošlo)

Pogledajte...

Domino Magazin 15.09.2017

Deca su najslađi lopovi

Marnuli tablet iz prodavnice

Domino Magazin 14.09.2017

Najgora kriminalka ikad

Oslobodila se lisica i otela policijski auto a to je tek početak

Domino Magazin 13.09.2017

Igračica pokazala malo više

I to u Norveškoj

Domino Magazin 12.09.2017

Suki je mačka koja živi bolje od vas

Mnogo bolje

Domino Magazin 11.09.2017

Potoci pene u kojoj bismo se kupali

Čak i bez muzike

Domino Magazin 08.09.2017

Mađioničar na zabavi

Dobitna kombinacija

Domino Magazin 07.09.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.