FunFunFun

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Premijera dekoltea Marije Karan, Rijana voli to oralno, Katarina opet razbija a sada gledajte i rijaliti uživo

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Rijaliti uživo

Kao da nam nije dovoljno rijaliti programa na televiziji nego sada moramo da ih gledamo i u pravom životu. Glavne zvezde su Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović koji prolaze kroz razvod pod burnom pažnjom medija i javnosti. Prilično grozno zar ne. Novine nagađaju ko je kriv i ko je tu koga varao, a devojka koju su predstavili kao uzrok raskida Milica Dražin je negirala da je u vezi sa Dačom.

Možete da čujete i šta je mlada Novosađanka rekla na tu temu.

Možda je ipak bolje gledati na TV-u sve to pošto učesnici tada makar dobijaju pare, a ovde će dobiti samo papire od sudije koji potvrđuju razvod. Nego, šta li je sledeće?

 

Rijana voli devojke

Evo najzad malo pravih tračeva koji kao što bi i trebalo da bude podrazumevaju seks, oralno zadovoljavanje, lezbejke i naravno Rijanu! Malo poznata glumica Natasha "Tajah" Burton kaže da je Rijana oralno zadovoljila. "Nisam baš bila raspoložena za seks, ali to je nije sprečilo. Spustila se dole i potrudila se da mi pruži užitak. Čim sam doživela orgazam, nastavila je razgovor o muzici i baš ništa nije tražila za uzvrat i zanimalo je samo da mene zadovolji", objasnila je Tajah.

Da ne biste i vi voleli da se družite sa Rijanom? Ako niste sigurni podsetite se kako izgleda skroz gola pa razmislite ponovo.

Katarina Radivojević opet pravi sr*nja

Naša Katarina Radivojević, Zone belih grudi pravi opet skandale gde god da se okrene. Pošto su mediji nedavno pisali da je izbačena iz Kluba književnika u Beogradu jer je razbijala čaše, sada je u New Yorku navodno šamarala vlasnika jednog restorana. Katarina je tako sedela u restoranu sa vlasnikom Crnogorcem i tukla po šljivovici. Onda je lupila nekoliko šamara dečku koji je odlepio i izbacio je iz restorana.

Možda Katarina ima neki fetiš prema izbacivanju iz restorana? Ili recimo voli momke iz obezbeđenja ali ne zna kako drugačije da im priđe? Ili je možda samo luda, umišljena ku*ka? Da nemate vi neko drugo objašnjenje za sve to…

Tap 011 u Beogradu

Ok, sigurno ste srećni što ćete imati priliku da čujete Tap 011 ponovo uživo i osetite deo bliske istorije iz devedestih, samo u boljoj varijanti pošto nema Marka Miloševića u blizini. Oni su najavili ponovno okupljanje i koncert 1. aprila u Beogradskoj Areni. Pošto se zove Taprililili, možda je sve to velika prevara, ali kapiramo da će ipak radije napuniti Arenu i uzeti keš nego napraviti ovu šalu. Evo malo da se podsetite kako zvuče Tapiri:

 

Iran smanjuje dekolte

Kakva divna zemlja taj Iran. Tamošnji mediji su toliko brižni prema svojim čitaocima da su otišli korak dalje u uređivanju. Oni će čak prepraviti i fotografije samo da se smerni Iranci ne bi zgrozili nad nekim besprizornim snimkom ženskih grudi. Ovoga puta su povećali dekolte evropske ministarke inostranih poslova Ketrin Ešton. To nas ne bi začudilo da je Ketrin nabacila ne znamo kakav dekolte i da je ne znamo kakva ribetina zbog koje bi svi batalili Kuran i ostavili svoje žene. Zapravo ona uošte nije imala dubok izraz bluze, ali ni to očigledno nije bilo dovoljno dobro za islamske cenzore. Dobro pa joj nisu i maramu nabacili usput a i ko zna šta piše u tom tekstu kad smo kod toga…

Kapiramo da bi se njima uređivačka politika Domino Magazina toliko dopala da bi nas nagradili kamenovanjem ili u boljoj varijanti javnim bičevanjem zbog narušavanja morala?

Koštunica igra basket

Slobodan Šarenac je autor novog sportskog bisera. Komentarišući utakmicu Partizana i Efesa, pogledajte koga je dodao u jedan od timova. Da je rekao da Boris Tadić preuzima odbranu ne bismo se iznenadili pošto svi znamo koliko naš predsednik voli sport, ali dosadni Koštunica je stvarno bio iznenađenje.  


Marija Karan: Dekolte premijera u Holivudu

Širom sveta čuveni dekolte naše glumice Marije Karan imao je premijeru u Holivudu. I to kakvu! Ona se pojavila zajedno sa svojim ogromnim grudima na premijeri filma Ceremonija ( The Rite ) a tu se i slikala u društvu čuvenog glumca Entoni Hopkinsa koji tumači glavnu ulogu. Američki mediji su bili potpuno oduševljeni njenom pojavom i mogućnošću da slikaju ovakvu figuru. Samo, kapiramo da ova vest u Iranu nije izašla u novinama, pošto u svim štamparijama sveta nema dovoljno boje za pokrivanje ovakvog dekoltea! Što majčica Srbija iznedri to svet nije video.

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 

Više uFunFunFun

Britanski policajci “uhapsili” labuda

Opasan kriminalc

Domino Magazin 22.09.2017

Medicinske sestre suspendovane

Nisu mogle da se nagledaju mrtvog čoveka i njegovog...

Domino Magazin 19.09.2017

Tricikl koji ubrzava do 100 za pola sekunde

I radi na VODU

Domino Magazin 19.09.2017

Tri idiota, motor i vrteška

Ovo nije moglo da se dobro završi

Domino Magazin 18.09.2017

Tip i mačka love pacova (nije dobro prošlo)

Pogledajte...

Domino Magazin 15.09.2017

Deca su najslađi lopovi

Marnuli tablet iz prodavnice

Domino Magazin 14.09.2017

Najgora kriminalka ikad

Oslobodila se lisica i otela policijski auto a to je tek početak

Domino Magazin 13.09.2017

Igračica pokazala malo više

I to u Norveškoj

Domino Magazin 12.09.2017

Suki je mačka koja živi bolje od vas

Mnogo bolje

Domino Magazin 11.09.2017

Potoci pene u kojoj bismo se kupali

Čak i bez muzike

Domino Magazin 08.09.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.