FunFunFun

Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Da li je Nataša poakazala ono, Ceca nestala i menjamo je Eminom, orgije u VB, i da li je Jovana trudna?

press, story, facebook
Tračevi petkom: Ne čitajte ovo!

Estradna španska serija se nastavlja

Por dios! Zaboga, padre mio, španska serija Joksimović – Janković se nastavlja. I to u stilu najboljih epizoda Esmeralde. Jovana se izgleda vratila u Željkov stan sa 5 kofera, a sada su u toku pripreme za venčanje. Mediji su došli i do njihove zajedničke fotografije snimljene u restoranu Gušti mora. Baš su slatki zajedno nema šta.

Ali to nije sve! Beogradski mediji pišu da je Jovana navodno trudna i da je upravo to i bio razlog za ovakav razvoj događaja! Soy embarasada con tu padre! Luke yo soy tu padre!

Veliki brat i orgije

Ako ste počeli da gledate Velikog brata samo zbog seksa mora da ste mnogo srećni. Srbin i udata Hrvatica se više ni ne trude da se sakriju. Dalmatinka Marijana Čvrljak prvo se vatala sa trojicom u bazenu a onda je ponovo završila u krevetu sa Nemešom gde su ispod jorgana obavili celu stvar. Čuli su se čak i uzdasi, što znači da je auditorijum širom bivše Juge dobio puno audio, vizuelno iskustvo:


Ceca – 4 pištolja – pobegla?

Tužilaštvo je pokrenulo optužnicu protiv Svetlane Cece Ražnatović, mediji pišu da joj preti čak 15 godina zatvora, a sada stižu vesti da je srpska majka nestala sa lica zemlje. Pa još naše napaćene srBske zemljice! "Poznatoj pevačici Svetlani – Ceci Ražnatović izgubio se svaki trag. Ne javlja se na telefon i ne pojavljuje se u javnosti. Čak i njena vila u ulici Ljutice Bogdana izgleda kao da u njoj niko ne živi", piše Kurir.

Priča se da su Velja Ilić i Koštunica hospitalizovani u stanju šoka, a Dobrica Ćosić i Matija Bećković najavljuju potpisivanje peticije za Cecinu slobodu pod nazivom: "Ceca i Voja su iznad zakona"!

Jedini pribrani u kriznim situacijama su ponovo ljudi iz moćnog gej lobija! Predrag Azdejković, urednik sajta GayEcho za Domino Magazin kaže da će napraviti majice "Free Ceca" kao podršku.

 

"Svi Srbi kad nešto zaseru u domovini pobegnu u Rusiju. Mislim da će i Ceca tamo. Jelena Karleuša će da pukne od sreće, što će da smeni Cecu na tronu turbo folka. U svakom slučaju sav prihod od majica Free Ceca ide njoj za cigare dok je u zatvoru i za njenu odbranu. Ako preostane love, daću i Katarini Rebrači… trebaće joj", kaže Predrag za Domino Magazin. Plemenito, nema šta! A da se loše vesti brzo šire sigurno već znate. Zamislite samo o Cecinom slučaju pišu čak i australijski mediji.
 

Ali ne brinite se pošto imamo zamenu za Cecu Nacionale!

Emina – Vaša nova ljubav

Emina Jahović će potpisati ugovor sa najvećom produkcijskom kućom u Evropi, moćnim Universalom. Naša slatka Novopazarka ovih dana putuje u Berlin kako bi dogovorila sve detalje oko ekskluzivnog ugovora, piše Svet.

 

A, pošto je Ceca izgleda nestala, predlažemo da slatka Emina bude nova srpska majka! Ne samo što je lepša i mlađa već lako može da promeni liriks: "Znam za jedan grad, zove se Pazar…" i to vam je to. Šta fali malo promena?

Naci Čeda!

Ceca nije jedina kojoj preti zatvor, a sledeći na listi je nesrećni Čeda – Naci – Jovanović koji je uvredio afričke zemlje nazivajući ih ljudožderima. Posle blamiranja naprednjaka na stepenicama u Beogradu, a onda i omladine DS na komemoraciji premijeru Đinđiću sada se i LDP pobrinuo da stvarno nemate za koga da glasate na sledećim izborima.

Posle njegove izjave da su Afrikanci kanibali čak je i ministar Vuk – Sunđer Bob – Jeremić morao da se izvinjava i kaže da to nije stav države. Proleće je a ja živim u Srbiji. A još kada se onaj Šešelj vrati, crno nam se piše…

 

Da li se Nataši to vidi ono?

Nataša Bekvalac izgleda želi da Dači pokaže šta je izgubio. Pogledajte kako je izgledao njen nastup u emisiji Koloseum koja prati ovogodišnji serijal Velikog brata. Da li se to njoj vidi ono? Kada pogledate video, kliknite ovde i bacite pogled i na novi snimak koji tek procureo na net i koji je navodno Nataša zabranila.
 

Dodaj komentar

Ostavi komentar

*

 

Više uFunFunFun

Medicinske sestre suspendovane

Nisu mogle da se nagledaju mrtvog čoveka i njegovog...

Domino Magazin 19.09.2017

Tricikl koji ubrzava do 100 za pola sekunde

I radi na VODU

Domino Magazin 19.09.2017

Tri idiota, motor i vrteška

Ovo nije moglo da se dobro završi

Domino Magazin 18.09.2017

Tip i mačka love pacova (nije dobro prošlo)

Pogledajte...

Domino Magazin 15.09.2017

Deca su najslađi lopovi

Marnuli tablet iz prodavnice

Domino Magazin 14.09.2017

Najgora kriminalka ikad

Oslobodila se lisica i otela policijski auto a to je tek početak

Domino Magazin 13.09.2017

Igračica pokazala malo više

I to u Norveškoj

Domino Magazin 12.09.2017

Suki je mačka koja živi bolje od vas

Mnogo bolje

Domino Magazin 11.09.2017

Potoci pene u kojoj bismo se kupali

Čak i bez muzike

Domino Magazin 08.09.2017

Mađioničar na zabavi

Dobitna kombinacija

Domino Magazin 07.09.2017

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.