Reebok Srbija organizuje veliki konkurs “Pogled otpozadi” u okviru kojeg će izabrati srpsku Easy Tone ambasadorku. Sve pripadnice lepšeg pola koje žele da stanu rame uz rame sa svetskim zvezdama i globalnim Reebok ambasadorkama, Evom Mendez i Helenom Kristensen, od danas mogu da se prijave za učešće u ovom takmičenju.

Pripadnice ženskog pola koje uživaju u sportskim aktivnostima, vole fitnes i čije je glavni adut zategnuta i lepo oblikovana zadnjica sada imaju mogućnost da zahvaljujući svom fit i negovanom izgledu osvoje vredne Reebok nagrade. Na konkurs mogu da se prijave devojke starosti od 18 ili više godina, tako što će popuniti prijavu sa podacima i postaviti svoje fotografije na sajtu www.reevent.rs.

U okviru sajta će biti organizovano glasanje, a trideset  devojaka koje osvoje najviše glasova učestvovaće na Reeevent-u – finalnom izboru koji će se održati u junu ove godine, na Adi Ciganliji. Devojka kojoj specijalni žiri tada dodeli najviše glasova poneće titulu Reebok Easy Tone ambasadorke i osvojiti vredne Easy Tone nagrade.