Da li znate da se sve više mladih parova upoznaje preko Interneta? Ok, onda sve što bi trebalo da uradite jeste da se bacite na posao. Evo ih osnovna pravila za zavođenje na Facebooku koje su sastavili stručnjaci za veze.

Napravite plan

Nemojte muvati sve po redu već napravite plan. Proverite prijatelje prijatelja i odaberite potencijalne kandidate za muvanje. Ispitajte zajedničke prijatelje o toj osobi i onda krenite u akciju. Ako može i da vas upozna onda će vaš posao biti još lakši. Lepo se predstavite i krenite u razgovor. Važno je da imate iste stavove o važnim pitanjima, a nikako nemojte slati poruke u stilu "ala si seksi na ovoj slici".

Budite pristojni

Pristojna komunikacija je najvažnija kako vaša simpatija ne bi pomislila da ste neki ludak. Vremenom jasno stavite do znanja šta hoćete ali nikako nemojte biti napadni. Pokažite da vas zanima ozbiljno druženje a ne samo seks.

Sačekajte

Za upoznavanje je potrebno vreme. Družite se, pričajte i onda zakažite i viđenje. Neke osobe loše komuniciraju preko Interneta a neke uživo. Pronađite onaj način koji vama najviše odgovara kako biste se najbolje upoznali.

 

Budite uporni

Ne odustajte. Naravno to ne znači da nekoga progonite, ali budite uporni! photo via tumblr

3 KOMENTARI

  1. nikako nemojte slati poruke u stilu “ala si seksi na ovoj slici”. NIKAKO TO NEMOJTE DA SALJETE ja sam poslao i izbrisala me iz prijatelja.

  2. ako nemas slike da si bio u inostranstvo (5-6 slika nije nista), da nemas slike da si bio po zurkama i da se vidi koliko si lud, da pokazes (da nemas stomak), da nemas nova kola ili neki fensy krs, da nemas vise od 100 prijatelja, da nisi lajkovao one selce sa granda, ne proseravas se cesto na wall, niko ti ne lajkuje klipove koje postavis ili slike (2-3 osobe je nista), malo ko ti cestiotao rodjendan – male su sanse da preko face ostvaris prijateljsku ili ljubavnu/sex vezu sa nekom… dok je muvanje uzivo mnogo lakse gledate se, pricas, lazes i zasmejavas je itd bitno da ona ne vidi da joj se nabacujes, ako se pokazes onakav kakav joj odgovara, sama ce ti dati zeleno svetlo samo da znas da to prepoznas u pravom trenutku – treba iskustva, na greskama se uci …jbg

  3. Mi smo se upoznali preko connected-a, i dopisivali se 2 puta. Prvi put sam mu rekla ko sam, ali drugi put sam mu rekla da ce da mu kazem za 2 dana, sta da radim? Kako da mu se opet ubacim? HVALA UNAPRED!

Comments are closed.