Stara mudrost kaže da muškarci manipulišaju svima oko njih, a žene manipulišu muškarcima. Uz nekoliko saveta postaćete prava zavodnica za kojom će oni poludite. Jadni neće ni shvatiti šta ih je zadesilo.

Budite nedodirljive
Nikada ili vrlo retrko odgovarajte na njegove poruke, pozive ili mailove, čak ni kada to želite. Pustite da prođe nekoliko dana, a onda tek odgovorite nešto nezainteresovano. Muškarci jednostavno ne umeju da se snađu u takvim situacijama.

Hvalite ga

Muškarci obožavaju komplimente. Kada ste sa njim hvalite ga i laskajte mu. U kombinaciji sa nedodirljivim pristupom neće imati pojma šta se tu dešava i odlepiće za vama.

Postavite uslove

Pre nego što ga pustite u vaš krevet postavite uslove koje želite. Čak iako ga vi želite nemojte odustati dok ne dobijete ono što želite!

Izludite ga ljubomorom

Flertujte sa drugim muškarcima. Kada shvati da su i drugi muškarci u opticaju postaće najdivniji tip na svetu. Spomenite mu da vaša drugarica ima najboljeg, najzgodnijeg i najbogatijeg dečka na svetu i kako ste baš danas naleteli na njega u gradu. Neka se oseća ugroženo.

Postanite slatka glupačica

Zaboravite sve što znate, zovite ga da vam pomaže za najmanje sitnice. Glumite da ste slatka glupačica.

Plakanje

Muškarci su posebno osetljivi na plakanje. Ako vam ne ide kako ste zamislili uvek možete da pustite neku suzu. Da se kladimo da će posle toga sve biti mnogo lakše! photo via tumblr

11 KOMENTARI

  1. Na zalost,sve je ovo tacno. A sta sa nama koje ne umemo i ne zelimo tako da se foliramo?Postoje li malo inteligentniji frajeri koji ne padaju na to prenemaganje i glumatanje?

  2. “Flertujte sa drugim muškarcima.”
    ma sve one i dok su u vezi [pred momkom lukavo] flertuju sa drugim muškarcima!

    “Spomenite mu da vaša drugarica ima najboljeg, najzgodnijeg i najbogatijeg dečka na svetu”
    LOL a šta bi to moglo da znači, de je tog i u krevetu testirala?!

    “Glumite da ste slatka glupačica.”
    one su i ovako glupe, a da glume to bi bilo previše… ma šta ih briga, bitno im da se nafuraju, stave kilo pudera i budu “slatke” za debile sa besnim kolima i dubokim džepovima!

    “Plakanje”
    pa uvek plaču kad su sa debilom koji je povredi bilo psihički ili fizički i opet ostaju sa njim (jer je ovako zabavan ili zato što ima keš i auto) a kad su sa nekim OK likom koji prema devojci pokazuje nežnost i emocije, one ga podjebavaju, manipulišu i na kraju ga kaširaju pod uslovom da nije pod kintom i nema kola!

  3. Spomenite mu da vaša drugarica ima…NAJBOGATIJEG decka na svetu – pa i pored svega i to bas da kaze decku, svako normalan bi je otero u tri picke materine, forever!

  4. Vortex slazem se, npr. Meni su takav tip devojaka odvratne ne interesuju me u zivotu a njihove suze,plakanje ne moze da prodje uopste jer nisam budala i ne padam na te gluposti, kamo srece da ima normalne devojke inteligentne koja nije isfolirana i bezobrazna koja zna sta zeli i hoce.

  5. Cure, zaista, ne znam ko je napisao ovaj tekst, ali mogu kao muskarac da potvrdim, da je svaka od ovih stavki, ako je muskarac iole inteligentan i ako vas provali, siguran nacin da vas otkaci i da nikad vise i ne pomisli na vas u zivotu. Najiskrenije.

  6. pa sve foliraju samo što neke misle da nisu takve jer iz navike se poremetile i ne primećuju! malo kreneš nešto na finjaka sa njom, ona krene da te vrti oko malog prsta 🙂

  7. Iz vasih komentara se moze primetiti da niko od vas ne voli “prenemagacice”,a svi imate istu takvu pored sebe garant,samo toga niste ni svesni..Kao mi bismo takvu odma nogirali,hahaha,kako da ne..Zene tako lako mogu da manipulisu sa vama, samo ako to zele..Kazem to iz iskustva posmatrajuci veze moje brace,drugova,rodjaka…pa i mojih drugarica ..a vi zivite i dalje u ubedjenju da se nesto pitate…

  8. Pa zato sto one biraju te pickice s kojima mogu da manipulisu i da ih zajebavaju a ovi da placu za njima zato pogledajte se u ogledalo kako ste jadni-e fuj poremecaji teski!

  9. Ovo je otrcani kliše i vec sam iste savete bezbroj puta čitao u brojnim časopisima namenjenim ženama.
    Sve je to individualno, konkretno samo jako inteligentne žene imaju takvu moć i sposobnost da vrte muškarce oko malog prsta i to ne svakog naravno…

Comments are closed.