Čuveni Heineken predstavlja novi dizajn svojih limenki, inspirisan Heineken ’trkačkom stazom’ koja zaokružuje logo. Ona predstavlja zajednički, prepoznatljiv element koji se provlači kroz novu Heineken limenku i čašu.

Kompanija poručuje da su iskoristili i specijalni nanos boje koji vizuelno odaje utisak orošenosti limenke pružajući sasvim jedinstven osećaj. Pored toga, limenka se sada lakše drži u ruci, bolje prijanja, a što je najvažnije, njena tekstura daje utisak potpunog osveženja. Srebrni aluminijum, originalna boja limenke kao pakovanja, koji je sada vidljiv, pruža percepciju hladnog, a to je upravo ono što očekujemo od piva.

“Dizajn je dinamičan proces i od kako su nastali prvi proizvodi, timovi ljudi svakodnevno rade na njihovom usvršavanju, otkrivanju i zadovoljenu želja potrošača. Usavršavanje dizajna je stalni zadatak i impresivno je videti koliko je napora i sluha za detalje Heineken imao pri kreiranju nove ambalaže”, kaže za Domino Magazin naš poznati dizajner Slavimir Stojanović.