Znamo da ste zauzeti spremanjem pečenja, pa ove nedelje dobijate instant pregled najzabavnijih tračarija. Pročitajte u pauzi spremanja.

Seve dolazi u Beograd – Dobro nam došla!

Bratstvo i jedinstvo su ponovo u modi. Severina će se na jesen udati za našeg šmekera Milana a i doseliće su Beograd. Baš smo srećni i pravo da vam kažemo drago nam je što ćemo je viđati po Knezu i Kalemegdanu. “Prema prvobitnim planovima, njihova svadba će po glamuru nadmašiti onu koju su imali Sandra i Andrej Meljničenko”, piše Alo. Hoćemo i mi biti pozvani? Mada kapiramo da predsednik Tadić sigurno hoće, kao najveći Severinin fan.

Jelena malo kopira

Jelena Karleuša predstavila je novi singl “Muškarac koji mrzi žene” Sve bi bilo super da neki zli jezici ne kažu da je Jeca bila previše inspirisana pesmom korejskog benda SHINee Lucifer. Procenite sami.


Kusta opet u svom fazonu

Vidite da je sve super, Seve dolazi u BG u duhu bratstva i jedinstva a Kusta opet snima. Pa skoro, ali zato je ove nedelje počeo njegov filmski i muzički festival Kustendorf koji se bori protiv svetskih moćnika. Naravno tu je bio nezaobilazni Nele Karajlić, domaćin Kusturica i drugi borci protiv globalizacije. Super je što u Srbiju dolazi i čuveni mekšički glumac Gael Garsija Bernal na opštu radost naših lepih, najlepših devojaka Srpkinja koje opsedaju Mokru Goru nadajući se autogramima i neobaveznom seksu.

MTV više nije kul

MTV je baš odlučio da prestane da bude kul pošto ne samo što su ugostili Natašu Bekvalac na svom kanalu nego i jaše na skandalu koji su napravili pevačica i Sergej Trifunović. Neki mediji pišu da je sve namešteno, a neki da je svađa bila prava. U svakom slučaju sada su opet najbolji drugari a ona je završila je u krilu Deda Mraza. Više ne želimo da gledamo MTV. 

Kraj Survajora

Survajvor je gotov a pobedio je Andrej i osvojio 50.000 evra. Nama je žao što nije pobedila Katarina koja je jedina pokazala kako se pokazuju lepe grudi pred kamerama sa stilom!

Rajan

Nećete verovati kada čujete da je slatki Rajan Rejnolds super gotivnu Skarlet Johanson zamenio za groba od Sandre Bulok. Kapiramo da je malo odlepio posle razvoda. To je jedino objašnjenje za ovakav postupak. Ustvari pre bismo bili u šemi sa Ivicom Dačićem nego sa Sandrom Bulok. Ustvari, Ivica je totalno kul. A da stvar bude još gora, Sandra je starija kojih 12 godina od Rajana.

Ana  opet golišava

Ana Nikolić je predstavila spot “Nisam Za Triput” sa njenog novog albuma. Pošto se i ovde skida golišava ističemo visoke umetničke vrednosti ovog ostvarenja.