Stalno vam se dešava da se sa devojkama sprijateljite umesto da započnete strasnu ljubavnu avanturu kao što ste planirali. Ok, zato je muški magazin Askmen napravio ovu listu 5 signala koji će vam pomoći da otkrijete da li joj se sviđate ili bi samo da se druži sa vama.

1. Snima druge tipove

To je prilično jasan signal da je vi ne zanimate i da to i želi da vam pokaže. Ako priča sa vama o bivšem, komentariše druge tipove i mašta o njima a sve to vama poverava znači da ste joj postali najbolja drugarica.

2. Ne dodiruje vas

Čak i kratki fizički kontakt je dosta dobar znak. Ako nema toga i nikako ne reaguje na vaše slučajne dodire niste na dobrom putu.

3. Uvek ste u društvu

Ako se baš uvek potrudi da nikada niste sami onda vas vidi kao prijatelja i ne želi ni da vam padne na pamet ništa drugo. Možda se i razmišlja da li bi sa vama nešto više od prijateljstva, ali još nije sigurna.

4. Traži vam usluge

Ako je stalno vozite, pozajmljujete muziku i skidate filmove sa neta to znači da niste kandidat za dečka. Od njega neće tražiti takve usluge, već samo od prijatelja.

5. Ne želi da izgledate kao par

Smeta joj ako vas drugi vide kao par i ne voli da bude nasamo sa vama u restoranu ili bioskopu? To znači da ne želi da izgledate kao par, odnosno da ni nećete biti par. photo via tumblr

1 KOMENTAR

Comments are closed.