Sjajne vesti za paranoike i druge mrzitelje Interneta, kojima je glavna životna opsesija zabrinutost za privatnost. Kako se naravno radi o većini stanovnika naše prekrasne zemljice, oni će se baš obradovati da čuju da sada postoji servis na Internetu koji će uspešno obrisati baš sve vaše privatne podatke. I to ne samo sakriti, kao što se desi kada vi sami ugasite nalog na Facebook, već zaista obrisati zauvek i trajno.

Tako niko nikada neće moći da otkrije šta ste sve gledali na Internetu, šta volite i ko su vam prijatelji i onda sve te podatke proda zlim korporacijama, FBIju i drugima koji vrebaju i samo čekaju na vas u tom zlom digitalnom svetu. Servis se zove DeleteMe a pruža ga kompanija Abine. Sve košta između 10 i 100 dolara u zavisnosti od količine vaših podataka na netu.

 

Neke informacije o vama će biti automatski obrisane, ali za neke druge će se lično pobrinuti eksperti ove kompanije koji će kontaktirati sve vlasnike vaših podataka i zapretiti im da bi im bilo bolje da zaborave na sve što znaju o vama. Eto, sada možete da se opustite i na miru gledate sve te pornjave koje toliko volite i onda posle sve obrišete.

1 KOMENTAR

Comments are closed.