Svi naši dragi muškarci su juče dobili malu pomoć za muvanje različitih devojaka, a sada vam donosimo i najbolje tehnike za devojke. Evo ih najvažnije stvari.

Prvi utisak

Devojke, imate samo jednu priliku da ostavite prvi utisak. Nemojte misliti da morate da budete Adriana Lima, već budite prirodne i svoje. Ako mu se tako dopadnete, imate dobru osnovu za dalje korake.

Recite šta mislite

Muškarci vole iskrene devojke. Ne pretvarajte se i recite šta mislite. Pravi muškarci obožavaju žene sa stavom. Ako dodate i malo šarma bićete neodoljive

Osvojite njegove misli

Neka misli o vama! Budite provokativne i misteriozne. Tako će i kada niste pored njega misliti na vas. Istaknite najbolje od sebe, pa makar to postigle uskom majicom ili čipkanim čarapama.

Govorite tiho

Stručnjaci kažu da je ženski mazni glas neodoljiv muškarcima. Naravno, nemojte da šapućete kao da radite za hot line, ali nikako nemojte ni da zvučite kao njegov najbolji ortak koji puši od 14te godine.

Imitirajte njegove pokrete

Govor tela je veoma važan. Probajte da imitirate nejgove pokrete i to diskretno. Ako je recimo on nagnut ka vama to uradite i vi. Najveći deo zavođenja odvija se na podsvesnom nivou. Tako mu šaljete podsvenu poruku da ste kompatibilni, a da on to ni ne primeti.

Hvalite ga

Muškarci stvarno vole pohvale. Uradite to diskretno ali mu stavite do znanja da vam se sviđa nešto u vezi njega, recimo kako razmišlja ili kako se obukao. Photo via Tublrl

1 KOMENTAR

Comments are closed.