Ikea još uvek nije potvrdila kada i gde će biti otvorena prodavnica u Srbiji, ali je jasno da se taj trenutka približava. Zvanično su u toku pregovori oko kupovine zemljišta u Beogradu, što bi trebalo da se uskoro i završi.

 

Do tada, pazite šta smo danas snimili u Beogradu – Ikea auto, sa mađarskim registarskim tablicama ispred hotela Balkan. Možda još uvek nemamo zvaničnu povrdu oko tačnog datuma otvaranja Ikea tržnog centra, ali kada spojite jedan i jedan, jasno je da ćemo u bliskoj budućnosti videti Ikea prodavnicu u blizini. Gde ima dima ima i vatre, kažu naši stari.


Pročitajte i naš razgovor sa predstavnicima Ikea regionalne kancelarije u Beogradu.

7 KOMENTARI

  1. U bre braco, vi se radujete k’o da ulazimo u EU. :)) Lokalni stolar moze da vam izdelja skoro sve sto ima u Ikei, samo mu pokazite sliku. :))

  2. Ako nadjes dobrog stolara, nece da se raspadne, a kostace manje ili isto kao u Ikei. Ikein namestaj je konfekcija, obicno od jeftinih materijala, dizajnirana tako da se lako transportuje, sklapa, rasklapa… To ne mora da znaci da uvek lose izgleda, naravno.

    Ono sto je Forma Ideale u Srbji, to je Ikea u Evropi. Isti princip, odnosno “biznis plan”. To ljudi ocigledno ne razumeju… “Necu da kupujem namestaj dok ne stigne Ikea…” :)) Koliko puta sam to cuo. Ili idu u madjarsku Ikeu, narucuju od “dobavljaca”… Smesno!

  3. jeste ti si u teoriji u pravu samo forma ideale izgleda OCAJNO i sve je napravljeno od iverice. ikea je od punog drveta i izgleda punoooooooo bolje. jeste tacno da ima dobrih stolara kod nas al su skupi :(((

  4. Da li neko zapravo ocekuje da namestaj u Ikei kosta jeftinije nego kod lokalnog stolara…nemojte da ste smesni.
    A ta ikea je toliko dobra da je po americkim serijama i filmovima zajebavaju (u smislu – vidi ga ovaj sa ikeinim namestajem…jadan).

    Njihov namestaj nije toliko kvalitetan kako se to ovde smatra.

    Ali ono sto se izdvaja jeste MARKA. Ikea je marka, kao nike, mercedes…samo sto bas i nije u ligi sa ove dve ali kod nas to nema mnogo veze.

  5. Na to sam i ja mislio. IKEA je namestaj za mase na zapadu, da ne kazem za sirotinju obzirom da se namestaj kupuje jednom u 10 ili 20 godina…

    Naravno da nije lose sto ce IKEA doci u Srbiju, ali onaj ko misli da ce kupovinom u IKEI kupiti namestaj vrhunske klase za male pare, grdno se vara! Za male pare DA (relativno govoreci), ali vrhunske klase NE, ni u snovima.

  6. draga ana, nemas pojma o stolarima ili te neki posteno zeznuo. moj muz je stolar i ja radim sa njim, a ono sto mi radimo u nasoj maloj radnji ja 100 puta kvalitetnije od te ikea-e, samo sto oni imaju gomilu dizajnera pa hvataju na izgled. i jos nesto, ikea ne radi sve od punog drveta, iverica i lamelati su najzastupljeniji.

Comments are closed.