Novi film Silvestera Stalonea – „Plaćenici“, zbog kog je odustao od snimanja petog dela „Ramba“ i poslao Ramba u penziju, premijerno će biti prikazan 25. avgusta. Nakon toga film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

„Plaćenici“ su svojevrsni omaž akcionim blokbasterima osamdesetih i devedesetih godina. Stalone potpisuje režiju i scenario, a film je na jednom mestu  okupio impresivnu ekipu starijih i mlađih akcionih junaka: Brusa Vilisa i Arnolda Švarcenegera, Mikija Rurka, Džeta Lija, Džejsona Stejtema, Dolfa Lundgrena, Stiva Ostina, i druge.

“Plaćenici” je beskompromisni akcioni film o grupi plaćenika koji su unajmljeni da se infiltriraju u jednu južnoameričku državu, kako bi zbacili tamošnjeg diktatora. Kada misija počne, članovi grupe će se  iznenada naći u mreži izdaje i prevare, shvativši  da stvari nisu takve kao što izgledaju.

Povodom premijere filma Megacom i Domino Magazin poklanjaju 5 DVD naslova čitaocima koji prvi tačno odgovore na nagradno pitanje na wallu na našoj Facebook strani.

 

Pitanje za danas je: Koji je najgledaniji film bio u Americi proteklog vikenda?