Naučnici su otkrili da određene hemijske veze u mozgu muškaraca utiču na njihovu želju da imaju više partnerki.

 

Istraživači sa univerziteta Severna Karolina kažu da je dokazano da genetske predispozicije određuju da li će muškarac biti neveran. Muškarci kojima je otrkivena ova veza imaju mnogo veće šanse da će varati partnerke, kažu naučnici. Ipak, genetska predizspozicija ne mora i nužno da znači da će se to dogoditi, već da će muškarcima biti potrebno više angažmana kako bi ostali verni i suzbili svoju želju da imaju više partnerki.

6 KOMENTARI

  1. Ma kakvi geni, poenta je u tome kakav je muskarac kao osoba i kako mu je u vezi sa odredjenom devojkom.
    Znam primere njih koji su neke devojke varali i po ko zna koliko puta, dok su nekoj drugoj bili verni u potpunosti.
    Dakle, nije problem u genima ili bilo cemu, ukoliko vara…problem je u devojci sa kojom je u vezi…

  2. ma i ja znam devojke koje varaju svoje na svakom cosku ,fazon ne vole da budu same pa 1 zavlace dok ne nadju boljeg i tako u krug ! jbga ,mada i mi nismo cvece 🙂

  3. @ rezor jel ti to pokusavas sebe da reklamiras kao uzornog decka , pazi pa ce da upali
    @Balkan boy sta si sad hteo da kazes?
    @Tijana problem ne mora da bude u devojkama , moze i u muskarcima da bude zavisi od osobe do osobe

  4. ja ne reklamiram sebe vec sam takav stvarno a dal sam uzoran to odlucuje devojka a dal ce da upali neznam ona ako prevari ja cu joj oprostiti meni je savest cista.

  5. jel devojku nikad ne treba prevariti devojka tj. zensko je neznije nece moci da preboli plakace patice verujte mi na rec a mi muskarci ko stoke prva suknja e svidjas mi se aj se smuvamo pa tako i drugu nije fazon fazon je da je volis i postujes do bola i ako vidis da se veza raspada pusti neka ona ostavi tebe ne ti nju ona ce vise da pati od tebe zato ja uvek kad sam raskidao ona mene ostavi jednom sam se zeznuo jeo sam se kao mesec i reko sam nikad vise zene su zakon devojke zlatoi zato ih treba voleti svim srcem zato je meni omiljena pesma boki zene.

Comments are closed.