Istraživanje koje je proveo dr Robert Holden autor knjige "Success Intelligence" pokazalo da je pametnije žene često potiskuju svoja osećanja.

 

"Zbog toga one često čine greške u ljubavi. Umesto da se opuste i uživaju one uglavnom analiziraju odnos sa partnerom. Zbog toga je potrebno da muškarci što ćešće razgovaraju sa partnerkom, i stalno ponavljaju kako je poželjna, a ona će vremenom to i uzvratiti", kaže Holden i dodaje da su dobre šale koje će je oraspoložiti uvek dobra ideja. Podsetite se nekih zajedničkih događaja, što će je obradovati, kaže Holden.

15 KOMENTARI

  1. E, sa ovim se slažem 🙂 Do sada sam svaku vezu analizirala do najsitnijih detalja… Ovaj put sam jednostavno rekla “Neću da razmišljam” i-suuuuuper mi je!

  2. Takođe se slažem s aovim, al’ ja idalje nemam momka, jer idalje cinim iste greske…Uvjek vršim analizu njega i onda ga bukvalno tjeram da bude kao Ja!

  3. LOOOL kad su pa one bile pametne??!! Ranije su se lepile za uniformu kao muve za govno, a sada se primaju na žvaku najgorih klošara i mamlaza, gde onda one (pijane ili ne) sa takvima završe u krevetu!

  4. hahahahaha, jest netko još ovdje imap problem i opasno je ogorcen na žene. Čova ovdje je upitanju uopšteno ponasanje zena, a ne samo zena sa nasih prostora.Malo bolje prcotaj

  5. Ma pukle su skroz danas ribe, ako si vec u tom fazonu samo ih iskar… znas sta sam hteo da ti kazem 😀 i iskuliraj i teraj tako! to su budale klasicne koje ne znaju sta hoce uopste menjaju se ko vreme nepredvidive su rave!

  6. Ovde izgleda ima grupa isfrustriranih tipova,koji izadju na ulicu samo po klopu i/ili pljuge,eentualno pivo.Ne poznaju zene,imam utisak da su ili nevini ili imali odvratno iskustvo,pa se plase.I sad tupe kako su sve kurve…Devojka kojoj dozvolis to,bice kurva,treba znati kako se postaviti u vezi,i mnogo cega jos…Ali treba izaci na ulicu i ziveti zivot,ne gledati ga samo kroz monitor…

  7. Sinak: da te pitam znaš li ti uopšte šta su to plodni u ne plodni dani??? Pošto to što si sad napisao je strašno glupo i nema veze s avezom, razmisli ubuduće šta pišeš. A i zanima me kako je tvoj stari oženio tvoju kevu kad su sve žene kurve???

  8. Pitao sam mamu ona kaze kada budem malo stariji objasnice mi… 🙁
    a drugo, i jesu sve kurve moj tata kaze da je od uvek voleo fufe pa je eto ozenio 🙂

Comments are closed.