U subotu je nova Apple igračka – iPad – puštena u prodaju. Brojni korisnici su danima čekali najave o početku prodaje, ali izgleda da je Greg Packer najviše od svih želeo da dobije svoj novi računar. On je danima čekao ispred Apple prodavnice u New York-u kako bi bio siguran da će biti prvi u redu kada iPad i dođe u radnju.

 

Packer je identičnu akciju izveo 2007. godine kada je kampovao ispred prodavnice kako bi bio prva osoba koja će kupiti iPhone. On ustvari ne voli Apple, ali kaže da mu popularnost baš znači. Zato izvodi ovakve akcije. A mi kapiramo da je sve smislio Apple kako bi napravio dodatnu reklamu za svoje preskupe džidža bidže.

4 KOMENTARI

  1. Jos jedan precenjen Apple-ov proizvod… Mnogo para, a postoje bolje i jeftinije alternative za sve njihove proizvode (bice i za Ipad). Naravno, tako nesto se “fanovima” Apple-a ne moze nikad dokazati, jer oni sami sebi nikad nece priznati da dzabe bacaju pare.

  2. Ne vidim kako je 500 dolara previse za iPad? dobijes najnoviju tehnologiju i prilicno dobar mali laptop za 380 eura? To nije precenjeno. To je pristojna ponuda. Druga je stvar sto sve mora preko iTunesa itd.. ali ovo je najjeftiniji proizvod i mnogo bolja varijanta nego eepc. Druga stvar je sto ce se kod nas prodavati mamlazima za 1200 eura.

  3. YouTube:

    KORG iElectribe on iPad demo by Denkitribe

    iPAD iELECTRIBE Beat Making! Lap Jam 1 – IDM Possibilities with Motion Sequence

  4. da sam DJ pre bi puko 800E za pravi Korg Electribe ili neki drugi muzicki generator, nego li za taj sugavi iPad zbog te sigurno bagovane aplikacije koja kosta oko 20$…. a imas za komp Fruity Loops program koji ima mnooogo vise kombinacija raznih zvukova, instrumenata itd, nego li taj shit na iPad! 😀

Comments are closed.