Žene sa većim grudima su pametnije od onih sa malim sikama, rezultat je istraživanja američkih naučnika. U ispitivanju je učestvovalo 1200 žena, a podeljene su u pet grupa u zavisnosti od veličine grudi. Ustanovljeno je da viši nivo inteligencije imaju one sa većim grudima.

"Žene sa većim grudima imaju i više ženskih hormona koji pomažu i bolji razvoj mozga, pa je to glavni razlog zbog koga su sisate žene i pametnije", poručuju naučnici.

A mi poručujemo da je ovo najveća glupost koju smo ikada čuli.

6 KOMENTARI

  1. haha kakvo isatrazivanje:
    “Žene sa većim grudima imaju i više ženskih hormona koji pomažu i bolji razvoj mozga, pa je to glavni razlog zbog koga su sisate žene i pametnije”, poručuju naučnici.”

    posledicno muskarci koj imaju sise 0, i ni nemaju te hormone ( ili kako vec to ide) su manje pametni i od onih sa malim sisama; poslednicno zene ( sa malim i velikim sisama ) su pametnije od muskaraca
    piece of cake ;p

  2. A šta je sa ženama koje su imale velike grudi,pa su im se smanjile ,ako su npr.naglo oslabile ili sl.da li im se i IQ naglo smanjio,proporcionalno sa smanjenjem grudi?

  3. Ovo je totalna glupost,a moji je Ameri i potvrdili,sad se sramim sto sam Amer..Pa kako se cini Angelina Jolie je povecala grudi iz 2.razloga;1)da bi izgledala sto vise sexi,2)da bi bila sto vise pametnija,jer dobice vise uloga i eto pare sa neba padaju!!xD KAJ NE?

Comments are closed.