Kanye West nije sačekao ni iduće jutro već se odmah izvinio za svoje čudno ponašanje dok je Taylor Swift primala nagradu za "Najbolji video spot ženskog izvođača" na dodeli MTV video muzičkih nagrada. 

 

“JAKO MI JE ŽAO", napisala je superzvezda karakterističnim velikim slovima na svom blogu, još pre nego što se prenos dodele nagrada završio, dodajući "POGREŠIO SAM”. Priznajući kako je 19-godišnja Taylor Swift "IZUZETNO TALENTOVANA", West je želeo da objasni svoje ponašanje rečima: "DOBRODOŠLI U STVARAN SVET!!!! SVI ŽELE DA ME IZVIŽDE, ALI JA SAM OBOŽAVALAC PRAVE POP KULTURE!!!"

Prenosimo celo izvinjenje Westa na blogu: "JAAAAKOOO MI JE ŽAO ZBOG TAYLOR SWIFT. IZVINJAVAM SE NJOJ, NJENIM OBOŽAVAOCIMA I NJENOJ MAMI. SA NJENOM MAMOM SAM RAZGOVARAO ODMAH POSLE TOGA I REKLA MI JE ISTE STVARI KOJE BI I MOJA MAMA REKLA. ONA JE IZUZETNO TALENTOVANA. SVIĐA MI SE NJENA PESMA O NAVIJAČICI!  POGREŠIO SAM ŠTO SAM IZAŠAO NA POZORNICU I UKRAO JOJ NJEN TRENUTAK. VIDEO SPOT BEYONCE JE NAJBOLJI U OVOJ DECENIJI!!! IZVINJAVAM SE SVOJIM OBOŽAVAOCIMA ŠTO SAM IH IZNEVERIO!!! IZVINJAVAM SE SVOJIM PRIJATELJIMA I MTV-JU. MOJE IZVINJENJE I TAYLORU 2MRW. DOBRODOŠLI U STVARAN SVET!!! SVI ŽELE DA ME IZVIŽDE, ALI JA SAM OBOŽAVALAC PRAVE POP KULTURE!!! BEZ ZAMERKE, ALI MI GLEDAMO SADA DODELU KOD KUĆE JER… MA ZNATE VEĆ!!!  IPAK MI JE DRAGO ZBOG TAYLOR!!! BUUUUAAAAAA! TI SI JAKO JAKO TALENTOVANA!!! NAGRADU RADIJE DAJEM ONIMA KOJI TO ZASLUŽUJU VIŠE OD MENE… TAKO JE KAKO JE!!!! NISAM LUD, SAMO SAM REALAN. IZVINJAVAM SE ZBOG TOGA!!! ZAISTA MI JE KRIVO ZBOG TAYLOR I ISKRENO MI JE ŽAO!!! POŠTOVANJE!!!!!"

1 KOMENTAR

Comments are closed.