Čak i vrapci na granama znaju da muškarci pomalo odlepe u društvu zgodnih devojaka, da im se zaveže jezik ili da lupetaju gluposti. Sada je konačno i naučno dokazano da društvo lepe žene zaista loše utiče na muški mozak. Muškarci koji provedu nekoliko minuta u društvu atraktivne devojke prolaze znatno lošije na testovima.

Naučnici Univerziteta Radboud iz Holandije ovo objašnjavaju činjenicom da muškarci koriste veći deo funkcija mozga pokušavajući da impresioniraju žene, pa im premalo logičkih kapaciteta ostaje za druge zadatke. Nasuprot ovome žene se ne daju lako zbuniti. Bez obzira na to da li pričaju sa zgodnim tipom njihove sposobnosti su identične. "Kad muškarac upozna lepu ženu, on postaje reproduktivno fokusiran. Ali i žene na muškarcima traže znakove drugih atributa, poput bogatstva, mladosti i dobrote. To ipak ne utiče na njihove sposobnosti", rekao je dr. Fieldman.

13 KOMENTARI

  1. 25.000 DIN??? to je malo.. -.-
    nadam se da pricamo o Eurima, right? o.O

    a “sta”, u smislu “sta je opklada” – pa ovako – ti i ja se sastanemo. “meet&greet”. ako se “zasheprtljam” – you win. ako ostanem ice cold – I win.

    i eto da bi bilo fer, mozemo da zakazimo merac pritiska i broj otkucaja srca u minuti za mene, cisto da ne bi mogla posle da bezis od opklade na neke tehnikalije..

    so.. umm… is the bet on?

  2. ”Научници” у тим сексолошким испитивањима често знају да оману, лупетају свакојаке глупости само да би поткрепили некако своја истраживања. Међутим, мислим да су ови Холанђани већ у праву. Вала, штетне су… Ја сам живи доказ, пред лепојкама као да сам мортус пијан :))

  3. Da a ujutru kada se probudis pored nje a ona bez sminke sva grbava i bubuljicava rosava ruzna dodje ti da se upucas, mnogo je takvih danas koje stavljaju kilo pudera i sminke na lice .

  4. Brate vidi se tacno koja je devojka lepa a koja je samo napuderisana i nasminkana nakaza, ispod koje se kriju akne, i ostala govna, nego danasnji muskarci aj tako da ih nazovem gledaju samo da umoce pa im nije bitno i da je najveca nakaza ja to ne kapiram uopste al dobro ima nas raznih, samo sve vise i vise seljancica tripuju da su neke ribe bas zbog takvih papana, smesno jbt!

Comments are closed.