Modna kuća C&A predstavila je u Srbiji novu jesen – zima 2015. kolekciju, koja predstavlja inovaciju namenjenu stvarnoj ženskoj figuri.

Kada su modeli farmerki u pitanju, sve dame koje vole svoju figuru a u potrazi su za svojim savršenim modelom farmerki, sada mogu da računaju na 8 novih modela koje je Alvanon, svetski stručnjak za odeću dizajnirao u saradnji sa C&A kompanijom.
 

“Alvainside” pečat garantuje rezistenciju obima struka za sve modele i veličine, nezavisno nosite li veličinu 32 ili 48. Kada jednom pronađete svoju veličinu, odgovaraće vam kod svakog modela.“, istakla je Renela Ružić marketing menadžerka C&A.

Priču o novoj kolekciji C&A u neobičnoj postavci Nacionalne galerije predstavila je poznata glumica Anđelka Prpić koja je ljubitelj denima i udobne garderobe.

C&A prilikom izrade odevnih komada koristi Bio pamuk, više nego bilo koji drugi proizvođač odeće na svetu. Lakoća pokreta, osećaj komfora, istaknuta figura bez opuštanja materijala je ono što izdvaja ovu kolekciju od drugih.

Novu kolekciju za jesen 2015, zimu 2016. možete naći u svim C&A prodavnicama širom Srbije.