Kreativne i meditativne bojanke za odrasle pomoću kojih je lako rešiti se napetosti i utonuti u miran san stigle su u Srbiju.
 

„Bojenjem protiv nesanice“ i „Kreativno bojenje za odrasle“ u izdanju Lagune sadrže stotine crno-belih detaljnih crteže za bojenje uz čiju pomoć ćete se opustiti i osloboditi stresa. Od papirnih aviona do jednoroga, kišobrana, planinskih prizora, listova, cvetova, apstraktnih šara, bojanke za odrasle sadrže sve to i mnogo više. Stvarajte lepa umetnička dela i osetite kako vaše brige lagano nestaju! 
Odavno je poznato da žvrljanje i bojenje poboljšava misaone procese i pruža na opuštajući i visokokreativan način da se mozak oslobodi napetosti i stresa. Opuštanje koje pružaju bojanke, snižava aktivnost amigdale, deo mozga koji predstavlja centar naših emocija, a za koju stručnjaci tvrde da kontroliše osećanja.

Bojanke za odrasle su rađene na kvalitetnom, debelom papiru koji daje slobodu izbora tehnike, od vodenih bojica, do drvenih bojica i flomastera.

Otkrijte svoju kreativnost i oslobodite se stresa uz bojanke za odrasle!

Bojanke za odrasle kao i ostala izdanja Lagune, možete pronaći u Laguninom Klubu čitalaca u Resavskoj 33, u svim objektima knjižarskog lanca Delfi u Kralja Milana 6, u knjižari DELFI SKC, u Makedonskoj 12, Bulevaru kralja Aleksandra 92, Bulevaru kralja Aleksandra 146, Terazijama 38, Glavnoj 20 u Zemunu, Vareškoj 4 (Miljakovac), Požeškoj 118a (Banovo brdo), Stanoja Glavaša 1, u knjižarama na Novom Beogradu u Immo outlet centru i Super Veru u Milutina Milankovića 86a, knjižari u TC Zira, knjižari na Aerodromu „Nikola Tesla“, kao i u knjižarama u Pančevu, Novom Sadu, Kruševcu, Subotici, Nišu, Kragujevcu, Čačku, Valjevu, Sremskoj Mitrovici, Kraljevu, Užicu, Šapcu, Požarevcu, Jagodini, Leskovcu, Zaječaru, Loznici, Zrenjaninu, Podgorici, Banja Luci, Tuzli, Sarajevu. Sve knjige su dostupne i on-line na adresama www.laguna.rs i www.delfi.rs.

 



Laguna i Domino Magazin poklanjaju knjigu jednom čitaocu koji pošalje mejl na knjige@ dominomagazin.com. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mejlove.