Ako ste već planirali da svoj odmor u avgustu provedete u Austriji, onda ne smete da propustite vrhunac svih pametnih kupovina: McArthurGlen Designer Outlet Parndorf. U više od 130 prodavnica svako može da pronađe svoju dizajnersku odeću iz snova: među tražene dizajnerske marke u outletu McArthurGlen Designer Outlet Parndorf ubrajaju se između ostalog Calvin Klein, Jack Wolfskin, Marc O’Polo, Guess, Stefanel, True Religion i Pollini.

Kao poseban događaj za sve ljubitelje mode Designer Outlet Parndorf u avgustu priređuje Late Night kupovinu. Doživite kupovnu zabavu godine u outletu McArthurGlen Designer Outlet Parndorf i dozvolite da Vas iznenadimo bogatim programom našeg tržnog centra. Taj dan je idealna prilika za vas da ispunite svoje snove o dizajnerskoj odeći koja vas oduševljava, i da tako osvežite svoj orman novom garderobom.
 
NAJVEĆA KUPOVNA ZABAVA GODINE

Ljubitelji mode, čuvajte se! Designer Outlet Parndorf 27. avgusta 2015. poziva na najveću kupovnu zabavu godine. Tog dana će sve prodavnice biti otvorene od 8:30 do 23:00 i oduševljavaće vas jedinstvenim popustima do -80%. Učestvujte i sami u toj najvećoj letnjoj kupovnoj zabavi i iskoristite popuste iz snova priznatih robnih marki, kao što su Armani, Burberry, Escada, Guess, Gucci, Michael Kors itd. Uživajte u nezaboravnom danu kupovine uz prateći program, živu muziku i odličnu nagradnu igru.

Vrhunski događaji Late Night kupovine 2015

– popusti do –80 % u 130 prodavnica priznatih modnih robnih marki
 

– produženo radno vreme od 8:30 do 23:00
 

– upcycling butik
 

– oduševljavajući muzički nastupi
 

– zabavni program sa pantomimom, karikaturistom i klovnom sa balonima
 

– Coca Cola stanica
 

– animacija za decu u svetu dinosaurusa i na dečijem igralištu
 

– velika nagradna igra

Više informacija

Za više informacija o Late Night kupovini kliknite na vezu na nemačkom i engleskom jeziku i unapred se upoznajte sa posebnim popustima.
http://www.mcarthurglen.com/at/designer-outlet-parndorf/de/das-center/events/late-night-shopping/

Više vremena, više letnje kupovine

Zahvaljujući dobrim saobraćajnim vezama, letnji kupovni događaj u outletu Designer Outlet Parndorf već počinje potpuno opušteno. Ukoliko na ovaj događaj dolazite svojim kolima ili autobusom, na raspolaganju su vam mnogobrojna parking mesta neposredno ispred ulaza. Svim obožavaocima kupovine, koji su na kratkom odmoru u Beču, nudimo svakodnevni prevoz autobusom, sa polaskom ispred bečke opere, direktno u Designer Outlet Parndorf.

Designer Outlet Parndorf (info kancelarija):
Radno vreme
Ponedeljak – četvrtak: 9:30 do 19:00
Petak: 9:30 – 21:00
Subota: 9:00 – 18:00
Više informacija na www.designeroutletparndorf.at
E-adresa: [email protected]

Kontakt:
Claudia Kamerad
Tourism Executive
E-adresa: [email protected]
Telefon: 0043 (0) 2166 3614 46