Novi roman Paula Koelja, „Preljuba” u izdanju Lagune, je roman o otkrivanju strasti u životu, o večitom pitanju nije li upravo „ova ljubav“ ona prava…

 
„Svakog jutra kada otvorim oči i ugledam ono što zovu ‘novi dan‘, dođe mi da ih odmah zatvorim i ne ustanem iz kreveta. Ali mora se.
 
Zovem se Linda. Imam 31 godinu, visoka sam 175 santimetara, teška 68 kilograma i oblačim se u najskupljim radnjama koje postoje (zahvaljujući bezgraničnoj darežljivosti moga muža). Kod muškaraca izazivam požudu a zavist kod žena. Međutim, svakog jutra kada otvorim oči i ugledam ovaj idealni svet o kojem svi sanjaju a malo njih uspeju da osvoje, znam da će mi dan biti poražavajući.”
 
„Preljuba” je začuđujuća priča o tome kako izgleda imati sve a biti nesrećan. Linda uvek želi više, i to joj se događa posle susreta sa političarem koji je nekada bio njen dečko, još pre nego što se udala i postala poštovana žena, posvećena majka i uspešna novinarka. Upušta se u strastvenu, opasnu i zaraznu vezu, ali sa dalekosežnim posledicama.  Roman „Preljuba” na neočekivan i nepogrešiv način pokazuje kako gubimo sebe kad ne cenimo ono što imamo.
 
Brazilski autor Paulo Koeljo se smatra najuticajnijim savremenim piscem. Njegova dela prodata su širom sveta u tiražu od preko 150 miliona primeraka, objavljena u 170 zemalja i prevedena na preko 80 jezika. Rođen u Rio de Ženeiru 1947. godine, Paulo Koeljo je autor nekoliko naslova koji spadaju u najčitanije knjige našeg vremena. Među njima su Dnevnik jednog čarobnjaka i Alhemičar koji su ga i učinili svetski poznatim. Dobitnik je brojnih prestzižnih međunarodnih nagrada. Izabran je za člana Brazilske književne akademije 2002. godine, a od 2007. godine je ambnasador mira Ujedinjenih nacija.Godine 2009. dodeljeno mu je priznanje Ginisove knjige rekorda za najprevođenijeg autora jednog romana (Alhemičar). 
 
Ovu knjigu kao i ostale naslove izdavačke kuće Laguna, možete pronaći u Laguninom Klubu čitalaca u Resavskoj 33, u svim objektima knjižarskog lanca Delfi u Kralja Milana 6, u knjižari DELFI SKC, u Makedonskoj 12, Bulevaru kralja Aleksandra 92, Bulevaru kralja Aleksandra 146, Terazijama 38, Glavnoj 20 u Zemunu, Vareškoj 4 (Miljakovac), Požeškoj 118a (Banovo brdo), Stanoja Glavaša 1, u knjižarama na Novom Beogradu u Immo outlet centru i Super Veru u Milutina Milankovića 86a, knjižari u TC Zira, knjižari na Aerodromu „Nikola Tesla“, kao i u knjižarama u Pančevu, Novom Sadu, Kruševcu, Subotici, Nišu, Kragujevcu, Čačku, Valjevu, Sremskoj Mitrovici, Kraljevu, Užicu, Šapcu, Požarevcu, Jagodini, Leskovcu, Zaječaru, Loznici, Zrenjaninu, Podgorici, Banja Luci, Tuzli, Sarajevu. Sve knjige su dostupne i on-line na adresama www.laguna.rs i www.delfi.rs.
 
Laguna i Domino Magazin poklanjaju knjigu jednom čitaocu koji pošalje mejl na knjige@ dominomagazin.com. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mejlove.