Sportska linija namenjena mlađoj generaciji Adidas Stella Sport pojaviće se u januaru. 

 
Kreativni direktor  Stella McCartney i tim ističu da je kolekcija kombinacija sportskog stila sa eksplozivnim bojama, svežim printovima. Sve to redefiniše sportsku odeću na jedan potpuno nov način namenjen određenoj starosnoj grupi.
 
“Adidas Stella Sport je mlada devojka, aktuelna i živahna, pokazuje stav i ističe se, upravo to smo želeli da pokažemo u kolekciji, spajajući aktivan život i modni stil, performanse koji se ističu”, rekla je kreativna direktorka. 
 
Dizajnirana za aktivne devojke kolekcija Adidas Stella Sport sastoji se od odeće, obuće i modnih dodataka koji mogu da se nose pravo iz teretane na gradskim ulicama, uvodeći u svakodnevni stil performanse sportskih tehnologija. Kolekcija obuhvata sve, od neophodnih torbica do komada garderobe koji ističu siluetu.
 
Neočekivani spektar boja predstavljen je na majicama, brushalterima i helankama koje su dizajnirane climalite tkaninom za brzo sušenje, koja obezbeđuje potpunu udobnost i mogućnost korišćenja u svakodnevnim prilikama, upotpunjeno savremenim printovima.
 
Obuća stvara mogućnost bolje ventilacije sa gornje strane i sadrži ugrađene linije za čarape sa ulošcima za udobno prijanjanje stopala. Kolekciju upotpunjuje izbor dodatne sportske opreme, uključujući kape sa logotipom, visoke sokne za teretanu i rančeve istaknutih boja.
 
Kolekcija će biti dostupna od 5. januara na sajtu
 
U Srbiji će biti dostupna od marta.