Probali ste razne dijete, bili ste više gladni nego siti a kilogrami ostali. Nemojte da očajavete, stručnjaci kažu da ima namirnica koje možete da jedete koliko god hoćete ali se nećete ugojiti.

 
Ovo su saveti za mršavljenje ali ne i gladovanje.
 
Tikvice
 
Tikvice su izvrsna povrćka, možete ih jesti na bezbroj načina. Tikvice su ukusne a nisu kalorične. Važno je i to što ih ima preko cele godine.
 
Grejp
 
Grejp je veoma bogat vitaminimina koji pomažu da se stabilizuje nivo glukoze u krvi. Grejp možete da cedite, da ga koristite u voćnim salatama. Jedete ga, siti ste i zdravi a niste gojazni.
 
Badem
 
Bademi su sjajna hrana koja se može koristiti umesto grickalica koje su potpuno nezdrave. Ako ste gladni a nemate pripremljen obrok pojedite nekoliko badema, korisni su za organizam a utoliće i glad koja vas može naterati da jedete ono što nije dobro za vas.
 
Krastavci
 
Krastavci su blagotvorni, pomažu detoksikaciju organizma, puni su vode, povoljno deluju na upale u organizmu, odlični su za mokraćne kanale. Možete ih grickati kad gledate film ili napraviti od njih raznovrsne salate.
 
Voda
 
Stručnjaci kažu da često osetimo glad a da zapravo nismo gladni nego žedni. Zato pite vodu, ona je veoma važna za organizam i zdravlje.