U toku je akcija gde je u iStyle Apple Premium Reseller i iLike Apple Premium Reseller prodavnicama moguće kupiti određene modele Apple-ovih MacBook Pro Retina računara po izuzetno povoljnim cenama uz punu garanciju od 2 godine. MacBook Pro Retina računari su jedni od najboljih prenosivih računara na tržištu i krasi ih kako vrhunska izrada tako i izuzetne radne karakteristike. Idealna su rešenja za, dizajnere, arhitekte, fotografe i korisnike kojima su potrebne najbolje moguće brzinske i grafičke prformanse na mobilnom nivou.

Najveća posebnost MacBook Pro računara sa Retina ekranom je neverovatni Retina displej koji ima najveću rezoluciju na svetu za jedan notebook ekran (2560×1600 piksela – 13.3 inča i 2880×1800 pikela – 15.4 inča). Sa preko 5 miliona piksela (3 miliona više nego aktuelni HD televizori), odnosno 220 piksela po inču Retina ekran ima toliko veliku gustinu piksela da ljudsko oko ne može da izdvoji posebne piksele sa uobičajene distance gledanja, tako da tekst, grafika i multimedija izgledaju neverovatno oštro. Retina displej koristi IPS tehnologiju poslednje generacije zahvaljujući kojoj ekran ima ugao gledanja od 178 stepeni sa 75% manje refleksije i 29% većim konstrastom u poređenju sa displejima na standardnim MacBook Pro računarima.

O kvalitetu i neverovatnim mogućnostima MacBook Pro Retina računara dovoljno govori i činjenica da su u poslednjih par godina na njima montirani najveći svetski filmski blokbasteri.

Više o MacBook Pro Retina računarima možete saznati na sledećem link-u:
http://www.apple.com/macbook-pro/