Novootvorena H&M radnja u Knez Mihailovoj ulici sinoć je bila domaćin brojnim poznatim ličnostima iz sveta mode, umetnosti i sporta, koje su sa oduševljenjem pozdravile dolazak nove kolekcije Alexander Wang x H&M u Srbiju. Oko dvesta uticajnih glumaca, muzičara, dizajnera, sportista, modnih novinara, stilista i blogera, bilo je u mogućnosti da se susretne sa energičnim Vangovim modelima, koje je dizajnirao za H&M, kao i da u opuštenoj atmosferi neometano uživa u prilici da ekskluzivno kupi komade iz ove kolekcije. Posebnim sjajem blistali su poznata manekenka Tamara Paunović, saksofonista Nikola Demonja, kao i Konstrakta iz benda „Zemlja gruva“, noseći posebno za njih odabrane kombinacije iz kolekcije i obojivši ih izuzetnim šarmom i energijom.

Jedinstveni spoj elegancije i sporta kojim odišu Vangovi modeli specijalno dizajnirani za H&M vidno je oduševio sve zvanice. Mahom crni, snažni komadi odeće od pažljivo biranih funkcionalnih materijala, koji mogu da se nose tokom dana ili u teretani, ali i pri izlasku u noćni klub, izmamili su brojne komentare i uzdahe.

„Oduševljena sam ovom divnom kolekcijom i modelima koji, iako su prvenstveno sportski, mogu da se iskombinuju tako da jednako dobro izgledaju i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Primer su divne kožne pantalone koje odlično idu uz štikle, ili torbe i sportski rančevi, koji kao apsolutni hit ove sezone mogu da se nose u mnogo različitih prilika. Presrećna sam što sve ovo možemo da kupimo i kod nas“, rekla je naša poznata manekenka, Tamara Paunović.

„Opčinjena sam Vangom, a H&M obožavam. Veoma mi je drago što sam pozvana da ponesem modele iz Alexander Wang x H&M kolekcije, jer njihova snažna sportska elegancija u potpunosti odgovara mom senzibilitetu“, izjavila je Konstrakta, pevačica sastava „Zemlja gruva“.

Među zvanicama našli su se i glumice Katarina Radivojević i Lena Bogdanović, pevačica Ana Stanić, poznati dizajner Darko Kostić, osnivač modne agencije „Klik”, Nenad Radujević, maneken i voditelj Boško Jakovljević, manekenke Anđelija Vujović i Marija Tarlać, košarkaš Crvene Zvezde Majk Cirbes i mnogi drugi.

Kolekcija Alexander Wang x H&M će od 6. novembra biti dostupna u 250 radnji širom sveta, kao i u  Beogradu, H&M radnji na adresi Knez Mihailova 4-6.