Kompanija H&M će ovogodišnje zimske praznike proslaviti spektakularnom kampanjom i prazničnom kolekcijom. Kao zaštitna lica kampanje, svetski poznate zvezde Tony Bennett i Lady Gaga izvode numeru „It Don’t Mean a Thing (If It Ain’t Got That Swing)“ sa njihovog novog albuma Cheek To Cheek) koji zauzima prvo mesto na top listama. Duža verzija reklame premijerno će biti predstavljena 25. novembra, na portalu hm.com.

Cela kampanja predstavlja izazovnu i zabavnu pustolovinu u kojoj supermodeli i zvezde kao članovi H&M porodice proslavljaju ovogodišnji božićni duh darivanja i zajedništva. Sjajno raspoloženje je upotpunjeno suptilnim glamurom elegantnih crvenih haljina, suknji i svetlucavih topova. Pleteni komadi, poput prijatnog glomaznog džempera koji smo u print kampanji mogli da vidimo na Lejdi Gagi, predstavljaju nezaobilazni deo praznične kolekcije.

U ponudi za muškarce su različiti karirani dezeni koji pogoduju prazničnom raspoloženju. Među njima se posebno ističe elegantni blejzer koji izgleda odlično u kombinaciji sa džemperima veselih božićnih motiva. Ukupnim asortimanom sezonskih printova i deca su uključena u božićnu zabavu, a karirani dezeni i džemperi doprineće da i mališani izgledaju elegantno.