H&M i David Beckham nastavljaju saradnju. Poznati fudbaler i ikona stila predstavlja jesenju David Beckham Bodywear H&M kolekciju.
 
„Novi komadi iz Bodywear H&M kolekcije odišu pravom energijom. Iskreno, uživam u kreativnom radu sa H&M timom, sa kojim sam se ovog puta zabavio igrajući se bojama i teksturama. Nadam se da se svima dopadaju onoliko koliko i meni“, kaže David.

Noviteti za ovu jesen su vuneni donji delovi pidžama od puplin pamuka, osvežavajućih plavih nijansi. Novi stilovi uključuju bodi majice i donje delove donjeg veša, gde su kontrastno ukombinovani pamuk i vuna, kao i čvrsto pletene pamučne čarape i beanie kape.

Glavne teme su colour-block stil i pruge, posebno za dukseve okruglog izreza, gde je uređenost vertikalnih pruga u kontrastu sa sivim colour-block telom i rukavima.

Ključna nijansa sezone je kobaltno plava, koja se odlično uklapa uz nijanse sive i crne, zastupljene u kolekciji. Takođe, tu su i horizontalno prugaste pantalone koje nam dolaze u crnoj i plavoj boji ili u nijansama sive.

U Srbiji kolekcija će biti dostupna u H&M Delta City od 21. avgusta.