9. Ubistvo vuka

Jedna od prvih stvari koja je ukazala naivnim gledaocima da će ova serija biti nešto sasvim drugačije, kao i da je Joeffrey totalni ludak je ubistvo prvog vuka Starkovih klinaca.

8. Ubistvo Mormonta

Kao i svi ostali simpatični likovi u seriji i stari Mormont je morao da umre i to od ruke braće iz Noćne straže.

7. Kal umire

Taman kada ste shvatili da je Kal gotivac, on naravno umire, zbog otrova koji mu je stavila sveštenica čiji hram je spaljen, a Daeneris ostaje sama.

6. Crvenokosa Ros umire

Ko nije mrzeo Joeffry-ja već dovoljno posle iživljavanja nad nedužnom komercijalnom seksualnom radnicom Ros u trećoj sezoni sigurno hoće. A ni Littlefinger sigurno nije pridobio fanove.

5. Sečenje ruke Jaime Lannisteru

I taman kad vam je postao simpatičan ostaće bez desne ruke. Imajući u vidu kako su drugi prošli još je i imao sreće.

4. Ubistvo Renly-ja

Seks je u početku serije bio ok, ali kada je njegova posledica duh koji ubija pretedenta na presto to je malo zabrinjavajuće. Crvena veštica Melisandra je ubila Stanisovog brata opasnom magijom i čini se da neće stati na tome.

3. Spaljivanje Winterfella

Najveći idiot u seriji Theon Greyjoy je spalio Winterfell i ubio Starkove dečake i Mastera Luwina. Na sreću posle se ispostavilo da nije ubio dečake, ali je scena bila stvarno jeziva. Doduše ko zna šta će im se tek desiti.

2. Ned Stark umire

I pored toga što je obećao da će priznati krivicu i otiću da brani Zid, ogavni mali bolesnik Joeffry ga je ubio. A gledaoci ostali potpuno šokirani na kraju prve sezone.

1. Crveno venčanje

I tu dolazimo da poslednje scene devete i pretposlednje epizode treće sezone kada umiru Robb Stark, Cately Stark, nerođeni Ned Stark (unuk prvog Neda Starka) i svi iz njihove pratnje. Što neko reče, dok Danerys dođe u Westeros neće više niko ostati. Ili – postojio dobra sreća, postoji loša sreća i postoji Stark sreća. Stvarno mrzimo tog prokletog George R. R. Martina koji smišlja sve te zlobe i smicalice. A mučena Arya Stark mislila da će videti mamu.

1 KOMENTAR

Comments are closed.