Kanadski naučnici su otkrili jeftin i potpuno funkcionalan lek protiv raka. Ali nema ko da ga napravi zato što farmaceutske kompanije jednostavno nisu zainteresovanje za njega.

>>> Najopasnije stvari u vašoj kući su…
>>> Kako se psi bore protiv raka
>>> Plastika ima strašnu tajnu

Ovaj lek ne može da se patentira što znači da na njemu ne mogu da se prigrabe milijarde, jeftin je i lako se pravi, kažu istraživači sa Univerziteta Alberte u Edmontonu. Oni su uspeli da potpuno izleče rak, ali ova vest je prošla sasvimo neprimećeno u velikim medijima. Takođe, naučnici su šokirani da niko nije zainteresovan za pokretanje proizvodnje!

Nova metoda podrazumeva primenu dikloroacetata (DCA), koji se trenutno koristi u lečenju metaboličkih poremećaja , tako da uopšte ne stvara negativne nuspojave ili neželjene dugoročne efekate.

Kanadski istraživači su u testovima već uspeli da potpuno odstrane rak pluća, mozga i grudi, dok su zdrave ćelije ostale netaknute.

Šta reći osim da smo šokirani!

4 KOMENTARI

  1. nebi ni mene moj brat je pronasao lek protiv raka dojke a danas ga nigde nema jednostavno je nestao niko nezna gde je
    farmaceutskim kucama ne odgovara pa sta bi bilo sa silnim skupim lekovima za hemoterapiju gde je tu njihova dobit strasno

  2. Lek za rak je odavno otriven i napravljen.
    Pretraga: Dr Simoncini (soda bikarbona) i Dr. Leonard Coldwell (dovesti organizam u lužnato stanje).
    Nema na čemu 🙂

  3. Lek za rak je odavno otriven i napravljen.
    Pretraga: Dr Simoncini (soda bikarbona) i Dr. Leonard Coldwell (dovesti organizam u lužnato stanje).
    Nema na čemu 🙂

Comments are closed.