Znamo već da masna, brza, posoljena hrana nije dobra, kao ni gazirano piće, slatkiši. Ali da li ste znali da ima hrane i pića koji će direktno uticati na vaš loš seksualni život. 

 
Pržena hrana
 
Pomfrit nikako nije pametno da jedete ako večeras imate u planu seks. Pomfrit i pržena hrana su na spisku zabranjene hrane. Trans masnoće u pomfritu mogu da snize nivo testosterona i ometaju pravilnu cirkulaciju. 
 
So
 
So je pogubna, pogotovo kod ljudi koji imaju visok krvni pritisak. Negativno utiče na održavanje erekcije, piše lelo.com.
 
Hot dog
 
I hot dog takođe ima zasićene masnoće, to se zna. Ali da li je poznato da one mogu da začepe i vaginalne arterije i arterije penisa i tako spreče normalan protok krvi. 
 
Energetska pića
 
Za energetska pića se misli da pojačavaju seksualni užitak. Ali nije tako već uprvao suprotno. Visok sadržaj šećera i kofeina će se nakon ispijanja brzo potrošiti pa ćete biti umorniji nego pre. Takođe, porast šećera može dovesti do smanjenja nivoa testosterona.
 
Akohol
 
Uopšteno, alkoholna pića, čak i vino loše utiču na seksualni život. Alkohol smanjuje osetljivost na dodir, slabi organe. Trezni muškarci održavaju erekciju bolje od pijanih, tvrde stručnjaci.
 
Soja
 
Istraživanja su pokazala da proizvodi od soje podižu nivo estrogena, a višak estrogena kradljivac je seksualnog nagona i kod muškaraca i kod žena.