• REGISTRUJ SE
 • KONTAKT
 • RSS FEED

Lepi život

Put do ženskog srca

Pet pravila koja će navodno od vas napraviti Antonia Banderasa čak iako izgledate kao da ste išli u Matematičku gimnaziju i pobedili na WCG

Put do ženskog srca

Copyright

Nismo ljubitelji instant mudrosti u stilu Paula Koelja, ili uputstava kako da za nedelju dana postane milioner, ostavite cigarete ili skinete Adrianu Limu Marku Jariću, ali ima ljudi koji to vole. Zato smo za vas prepisali ovih pet pravila za koja psiholozi stavljaju ruke u vatru tvrdeći da će vam pomoći da postanete neodoljivi svim devojkama. Nas to ne zanima, mi smo već neodoljivi.

Budite fini
Ponašati se kavaljerski je najstariji i nabolji način osvajanja žena. Otvorite dragoj vrata, pridržite je za ruku dok izlazi iz automobila i primaknite joj stolicu, kako bi joj pokazali da je u pravim rukama. Žene hoće da znaju da vam je stalo, a to ćete najbolje pokazati zaštitničkim mačo stavom.

Budite kul
Nikako nemojte psovati dok vozite automobil, svađati se sa drugima ili bacati stvari kada Partizan popije gol ili Zvezda ispadne iz prve lige. Budite staloženi i smireni i sigurno je nećete oterati nepromišljenom histerijom.
 
Budite nepredvidivi
Devojke vole da ih njihovi muškarci zabavljaju, a najveća greška svih veza je prepuštanje rutini. Iznenadite je ponekad nekim izletom, iznajmite bicikl i idite u prirodu, odvedite je na vrh Beograđanke i popijte čašicu vina uživajući u pogledu. Budite zabavni i postaće zavisna od vas!

Budite misteriozni
Mnogi muškarci skloni su da svojim devojkama pričaju baš sve o sebi. Budite makar malo tajanstveni i nemojte joj se sasvim otkrivati. Posebno se nemojte previše hvaliti poslovnim uspesima a ionako će to čuti od drugih što će ostaviti još bolji utisak.

Budite nezavisni
Da bi ste je pridobili neophodno je da joj pokažete da ipak imate i svoj život koji ne zavisi 100% od nje. Žene ovakve tipove smatraju veoma privlačnim zato što se oko njih moraju više potruditi kako bi ih uverile da su baš one pravi izbor.

Povezano

3 rejtinga
Komentari Registruj se!

Preporučujemo

 • Dizajn

  Ikea katalog 2014.

  Spremajte se za opasan šoping ove jeseni

 • Recepti

  Tiramisu recept

  Najbolji i najlakši recept za Tiramisu od domaćih sastojaka koji možete da napravite i kod kuće

 • Dizajn

  Boje za zidove

  Šta bi trebalo da znate kada birate boje za zidove i kako da ne pogrešite

 • Kako da

  Kako se vadi krpelj

  Šta bi trebalo da uradite ako vas napadne krpelj i šta nikako ne bi trebalo da radite!

 • Recepti

  Recept za mafine

  Domaćinski recept koji uvek uspeva jednostavno i brzo

 • Recepti

  Lazanje recept

  Posle 10 godina eksperimenata otkrili smo stvarno najbolji recept

share