Kao što je jutros Domino Magazin prvi javio H&M otvara prvu prodavnicu u Srbiji i Beogradu na jesen ove godine. Radnja će biti otvorena u Tržnom centru Delta City!

U ekskluzivnoj izjavi za Domino Magazin direktorka za odnose sa medijma švedske modne kuće Camilla Emilsson-Falk potvrđuje da će radnja biti otvorena na jesen 2013. godine.

 

"Otvorićemo prvu prodavnicu na najboljoj poslovnoj lokaciji po pitanju mode u tržnom centru Delta City. Radnja će biti na najboljoj lokaciji u samom tržnom centru, na prvom spratu i površini od 2.500 kvadrata. To će biti "full concept store" u kojoj ćemo ponuditi proizvode za žene, muškarce, tinejdžere i decu", precizira Camilla Emilsson-Falk za Domino Magazin.

"U proseku, naše cene u H&M su otprilike iste na svim našim tržištima. Ipak, moguće su male razlike u cenama, zbog specifičnosti nekih tržišta, poput različitih poreza, transportnih troškova ili kursa. Kupac bi uvek trebalo da dobije dobru ponudu, u skladu sa našom poslovnom logikom koja podrazumeva stil i kvalitet po najboljim cenama", zaključuje Camilla Emilsson-Falk za Domino Magazin.