Gaće, gaćice, tange su važan odevni predmet u žena. E, sad, ako hoćete da saznate kakve su namere žene glede svog partnera valjalo bi da se zagledate u njene gaćice, tvri Erin Dawson pišući za Moder Man.

Retro veš

One žene koje nose ovakve gaće su samopouzdane i žele da pokažu svoje obline. Retro gaćice obično imaju visoki struk i pokrivaju više nego neki drugi modeli. Devojke koje biraju takve gaćice pomalo su staromodne i radije bi da vi napravite prvi korak.

Gaćice s porukom

Ako je obukla gaćice na kojima je neka poruka možda vas želi nasmejati ili voli lupkanje po guzi, a možda na ovaj način želi da probije led jer je stidljiva. Prihvatite igru i recite neki simpatičan komentar na natpis.

Tange

One otkrivaju gotovo sve i retko koji muškarac će ostati imun pred takvim prizorom. Devojke koje odaberu takav donji veš sigurno ne očekuju da ih gledate u oči.

Pamučne bele

Uske simpatične bele gaćice obući će devojka koja misli da ne treba da zavodi donji veš. Ona zna da ste dovoljno bliski i da možete preći na idući nivo koji uključuje neke lične priče i razgovore o vezi.

Hipsterice

Devojke koje vole hipsterice rado se zezaju i igraju da su teško dostupne zato treba posvetiti dovoljno vremena predigri.

Karnerčići

Devojke koje izaberu romantičan donji veš sa karnerčićima i mašnicama prvi seks s nekom osobom doživljavaju vrlo lično i gledaju na njega kao poklon u vezi. Upalite sveće i otvorite bocu finog vina.