Put do muškog srca nije lak. Probajte da ostvarite ove tri potrebe i možete planirati dugoročnu vezu. I iako misle da su muškarci jednostavni i dalje su iznenađene kad opet dobiju vrlo jednostavan odgovor. Ovo su stvari koje su sami muškarci definisali. 
 
Generalno, oni traže tri stvari kada su u romantičnoj vezi sa ženom:
1) Seks
2) Ušuškanost
3) Drugarstvo
I to bi bilo to. I dok naravno postoje muškarci koji imaju dodatne zahteve u vezi, one su mnogo manje bitne i ne mogu zaista da utiču na muškarca i njegove postupke.
 
1) Dakle, što se tiče prve stvari, seksa, kao što znate, ovo je muškarcima veoma važno. To je ono što ih motiviše da ustaju iz kreveta svakog jutra (sa nadom da će ubrzo da se vrate u isti sa nekom atraktivnom partnerkom). Koliko god da muškarci vole da jedu, ako treba da bira između nemanja seksa i nemanja hrane, prvo bi bilo uzrok smrti muške populacije. Dakle, jedna od prvih stvari koje muškarac traži u vezi je seksualna kompatibilnost. I dok to zvuči kao da ocenjuju ženske sposobnosti u krevetu na neki način, ali istina je da, ako je žena voljna da se skine povremeno, to je dovoljno kompatibilno.
 
2) A sada “ušuškanost.” Muškarci često traže od žene da obezbede sigurno gnezdo, prijatno mesto, toplu atmosferu u kojoj mogu da pobegnu od brutalne svakodnevnice. Nije u pitanju fizičko okruženje, već emotivno (iako je fizička udobnost poželjna – da naslone glavu na meke ženske grudi im  je omiljeno).  Vole da se prepuste opuštenoj atmosferi, daleko od spoljnog sveta.  Vole podršku i umirujuće reči, uživaju u topoloti i razumevanju. Sa druge strane, ako ih tretirate sa prezirom, kritikama i antipatijom  (kao većina drugih osoba) želeće da budu bilo gde osim sa vama.
 
3) I konačno “drugarstvo”.Dakle, traže društvo s kojim je zabavno provoditi vreme; osobu koja deli iste interese; snove, ciljeve, smisao za humor, nekog ko je kul za druženje i voljan da nas prati u napredovanju.  Žele ženu koja očigledno uživa u njihovom društvu kao što oni uživaju u njenom. I kada prinađu osobu sa kojom imaju toliko toga zajedničkog, sasvim je prirodno da pokušaju da provedu što više vremena sa takvom osobom – toliko je jaka moć kompatibilnosti.
 
Photo: Flickr