Pre dva dana premijerno je prikazan rimejk jednog od najpopularnjih filmova svog vremena “Totalni opoziv”. Arnolda Švarcenegera, zvezdu originala uskoro ćemo gledati na velikom ekranu u filmu “Plaćenici 2”. 

 
Nova adaptacija kratke priče Filipa K. Dika “We Can Remember It for You Wholesale” ima dosta drugačiji pristup u realizaciji naučnofantastične antiutopije bliske budućnosti, odbacivši Mars i mutante, a ubacivši borbu na zagađenu Zemlju, 
 
Prvi trejler novog filma “Totalni opoziv” je privukao našu pažnju i ponovo nas upoznao sa pričom Daglasa Kvejda, dok je novo okruženje stvorio Les Vajsman i producent Patrik Tatopulos. Novi trejler će vas oduševiti uz više akcije, spektakla, pa čak i potpuno novim karakterima.
 
Da se podsetimo film “Totalni opoziv” bavi se čovekom koji pokušava da nađe sebe dok preispituje realnost. Živeći običnim životom, jednog dana on poželi da iskusi nešto više, uzbudljivije, a dobija mnogo više nego što je očekivao.
 
Trejler pokazuje Kvejdovu vezu sa ženom Lori (Kejt Bekinsejl) i najboljim drugom harijem (Bokim Vudbajn) koji nisu onakvi kakvim se predstavljaju, a potom se prebacuje na impresivne vizelne efekte budućnosti. 
 
Film je sniman na jedinstvenim mestima u Novoj Aziji, kao u  Britaniji, a umiksovan je sa dosta akcije i vizuelnih efekata, uključujući i odlično urađene Sinte (robotska policija).
 
Čak imamo i žene sa tri dojke, nešto što bi trebalo da bude iznenađenje za fanove.
U novom filmu glavne uloge tumače Kolin Farel, Džesika Bjel i Kejt Bekinsejl, Itan Houk. 
 
Poklanjamo 3×2 karte za “Totalni opoziv” večeras od 20 sati i 3×2 karte sutra od 15:40 sati u bioskopu Tuckwood. Pošaljite mail na [email protected]
 

 
 
 
 
Photo: Flickr