Najveći procenat  muškaraca mašta o seksu u poznatoj instituciji. Psiholozi tvrde da je to zapravo želja za moći, skandalima, dominaciji i vlasti. 

Onaj koji maštari o seksu u javnosti je zavisnik o adrenalinu, žudi za uzbuđenjima, uživa i u pokazivanju. “Ovaj tip muškarca uživa u ideji da ga neko gleda”, objašnjava psihološkinja Gloria Brame.

Seks u troje sa dve žene. “Muškarac koji o tome mašta je senzualna osoba, voli žene i želi da mu podilaze”, kaže Brame.

Onaj koji želi da vas veže žudi za kontrolom, ali potpuno bezopasnom. “Želi moć da s vama provede noć u kojoj će vas zadovoljavati i zadirkivati”, kaže Brame.

On učenik a vi profesorka. “Ova ga maštarija vraća u napaljene tinejdžerske godine, kada je seks još bio tabu”, kaže Brame.

Seks s nepoznatom je žudnja za strašću i nečim novim, bez ozbiljne veze. “Zbog slobode je oslobođen teskobe koju bi imao pokušavajući da zadovolj stalnu devojku”, smatra Brame.

On u krevetu sa slavnom osobom. “Slavne osobe su privlačne, nedostižne, njihove slike ih okružuju sa svih strana. Eto logičnih razloga zašto o njima misli u seksualnom kontekstu”, objašnjavaja psiholog.

Ako muškarac iznenada poželi suludu fantaziju koju je video u porniću, evo i objašnjenja: “Pornići ponekad mogu biti način na koji dobijaju ideje i navode ih da shvate šta žele i ne žele isprobati u krevetu”, objašnjava seksualna terapeutkinja Erika Pluhar. Dakle, mašta je totalno ok i nemojte se plašiti!

 

A kada smo već kod seksa i mašte, pogledajte najbolju toples kolekciju fotografija!