Možda niste znali ali u Beogradu možete da kupite aktuelne modele jedne od naših omiljenih modnih kuća. Gant kolekcija proleće – leto 2012. vas već čeka u prodavnici u Nušićevoj 6. gde možete da kupujete natenane, pijuckate Illy kaficu i smišljate sve te vesele kombinacije.

Gant

Godine 1914, Bernard Gantmacher stigao je iz Ukrajine u New York. Praznih ruku, ali odlučan da napravi bolju budućnost, upisao se na fakultet Kolumbija i studirao kako bi postao farmaceut. Da bi finansirao studije radio je noćne smene u četvrti na Lower East Side gde se šila odeća.Njegov prvi posao bio je šivenje kragni košulja i ubrzo se pokazao kao majstor na šivaćoj mašini. Tamo je upoznao svoju buduću suprugu, Rose, koja je radila kao specijalista za dugmiće

1927. godine su se preselili u New Haven, Connecticut, grad poznat kao centar tekstilne industrije.

Porodicu Gant su brzo prepoznali kao vrsne kreatore košulja pa su postali partneri nekim od najznačajnijih brendova u to vreme. Kako bi kupci bili sigurni da uvek dobijaju isti kvalitet Bernard je svoje košulje i majice počeo da obeležava znakog G. Ubrzo su svi govorili o "G‐majicama" i potražnja je daleko nadmašila zalihe i proizvodnju. Posle Drugog svetskog rata, Gantovi sinovi Marty i Elliot, vraćaju se kući i pokreću vlastiti brend, Gant New Haven.

Pogledajte šta donosi nova kolekcija i skoknite do radnje kada budete u centru.