Debitantski film Maje Miloš Klip je 12. aprila imao Beogradsku premijeru. Glavnu ulogu u filmu tumači mlada glumica Isidora Simijonović. Za Domino Magazin Isidora govori o filmu, snimanju i svojim planovima.

 

Da li je Klip tvoj prvi susret sa glumom i odakle uopšte ti u celoj priči?

Ne , nije. U glumu sam se zaljubila još u vrtiću. Kasnije se to nastavilo u školi glume Bojana Lojkovića u kojoj sam i danas. Klip je bio prva profesionalna stvar koju sam radila, i moj prvi kasting. 

Kakvo je bilo iskustvo na snimanju i saradnja sa Majom Miloš?
Iskustvo je svakako nezaboravno i dragoceno. Snimanja jesu bila izuzetno naporna, ali je svaki dan počinjao novim entuzijazmom jer smo svi želeli da damo sve od sebe i verovali u ono što radimo. Ono što je jednako važno je da sam tokom rada na Klipu stekla mnogo prijatelja sa kojima se i danas družim.
 
Moja saradnja sa Majom je nešto posebno. Zahvalna sam joj ne samo na tome što mi je pružila priliku da odigram ovu ulogu već i na tome što mi je mnogo pomogla tokom glumačkih proba kojima je bila veoma posvećena.  Gde smo razgovarale, probale, upoznavale se i stvorile jedan divan odnos pun poverenja  i atmosferu u kojoj je zadovoljstvo raditi. 

Dobila si nagradu u Litvaniji, šta misliš kakve će biti reakcije u Srbiji?
Nagrada u Litvaniji mi mnogo znači. To je veliko priznanje koje sa sobom nosi zadovoljstvo , ali i određenu odgovornost. Nadam se da će reakcije biti jednako dobre i ovde, a to mi posebno znači jer je u pitanju moja zemlja.
 

A u tvom društvu, mora da si glavna sada?
Moji prijatelji me od početka podržavaju. I u našem druženju se ništa nije promenilo.

Film je provokativan, da li ti je bilo teško da snimaš neke scene?
Glumački, najteže su bile emotivno zahtevne scene, koje su ključni momenti ovog filma.
 
Takođe sam imala poteškoća kod situacija koje moj lik proživljava, a koje sama nisam imala prilike da doživim. Sve  je ovo zahtevalo dodatan trud. Dosta sam razgovarala sa Majom i starijim kolegama kako bih iste uspela da iznesem na pravi način, sa obzirom da su važne za društveno socijalni aspekt filma.

Šta su ti reki roditelji?
Od početka rada na filmu imam potpunu podršku porodice, koja mi je najvažnija. 

Čime se još baviš u životu?
Idem u školu, sviram klavir. Trenutke slobodnog vremena koristim da čitam, gledam filmove i viđam se sa prijateljima .

Planovi? Nastavljaš da glumiš? 
Da. Želja mi je da nastavim da se bavim glumom. Imam neke stvari u planu , ali pre svega bih volela da upisem Akademiju.

4 KOMENTARI

  1. Gospod s tobom,ili ti Hristos medju nama.Gospod je stvorio zenu i coveka,a zena je stvorena od coveka zbog coveka.Stvoreni jesu zena i covek da budu zajedno,kroz Bibliju o ovome govori Bog.Ko ima zenu,dobio je dobro,dobio je ljubav od Gospoda.Svakoj zeni je njen covek glava,a Hristos je glava svakom coveku,a Gospod je glava Hristu.Gospodu sto Hristu je glava neka je sada i uvek slava. * Psalam 103:1-5 *

  2. Мала је толико лоша глумица да није ни за порниће. Ал’ ево, добила је награде многе. Тешко земљи, шта све носи…

Comments are closed.