Inđijski Fashion park, prvi srpski autlet biće otvoren 11. aprila i to sa 66 lokala elitnih svetskih proizvođača.

Kako kaže Đura Stanić, direktor „Blekoak developmenta", ne računajući završno šminkanje stilski spektakularno urađenog centra, sve je spremno za otvaranje "Fešn parka", u kojem su najpoznatiji svetski brendovi rezervisali mesto mesecima unapred.

Ljubitelje Šopinga u Inđiji očekuje prava poslastica – jedan do drugih, u inđijskoj „ulici brendova" nalaze se svetska imena poput: Adidas, Converse, Replay, Miss Sixty, Nike, Levi’s i mnogih drugih!

"Generalno, posetioci mogu da očekuju popust u rasponu od 30 do 70 odsto, a prilikom akcija vrhunsku robu moći će da kupe za svega desetinu njene realne cene", kaže Stanić za Press i dodaje da "u autletu neće biti mesta za butike i nelicencirane preprodavce, već isključivo za matične proizvođače i ovlašćene distributere".

Za kupce iz Novog Sada i Beograda već su organizovane redovne linije, a prevoz će se vršiti u klimatizovanim i luksuznim autobusima, po pristupačnim cenama.

"Deo ovog autleta biće i lokali poznatog novosadskog kafića „Đardino", čuvenog „Salaša 137", kao i Costa kafea", zaključuje Stanić.

1 KOMENTAR

  1. Naveli ste da su vec organizovane redovne linije iz Novog Sada do Fashion Outlet-a u Indjiji, pa me zanima ko je prevoznik jer gde god da sam se informisala- odgovor je da je to dezinformacija?!

    Unapred hvala

Comments are closed.